Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat tipo 1991.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat tipo 1991.

    Здравей колеги , закупих си Типо 1.6 карбуратор което смятам да стане интересно след време , за в момента събирам информация за монтаж на спирачки по голями от плътния диск , нещо например 284мм от какво ще паснат и трябва ли да сменя шенкел или амортисьори? Също търся по ниски предни пружини ( спортни ) , някой с мнение какво ще стане с това двигателче ако му сложа турбо което ще се надуе малко 0.3 например и да се кара на обикновенна газ .
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    #2
    Свалил съм мотора за обслужване , смяна на скоростите понеже кутията беше добре счупена , по натам ще се слага друг двигател евентуално , търся някой който знае освен дискове с накладки и апарат от либра или мареа или браво 284мм шенкела трябва ли да се сменя ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    Коментар


      #3
      Не ти трябват чак толкова големи спирачки. На Темпра 1.4 съм минал от 240мм дискове към 257мм дискове,апарати,накладки от Мареа направо плъг-енд-плей. Ако решиш да сменяш шенкели, за да минеш на 284мм спирачки, то трябва да смениш и носачите и амортисьорите.
      1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

      Коментар


        #4
        И аз така сметнах ще слагам от Мареа , така , моторчето е на земята , 0.35 всмукателени и 0.40 изпускател луфт на пуловете добре ли е ? Другото което е ангренажния ремък съм го зацепил всичко е по часовник белези , маркери на ремъка , защо на скоростите цепката на маховика вместо на отвора сочещ 12ч ми се пада на 6ч...
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

        Коментар


          #5
          FIAT TEMPRA 1.6 75HP

          Коментар

          Working...
          X