Моля за съдействие! Как точно да си направя бели циферблати?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бели циферблати!
Collapse
X
-
Re: Бели циферблати!
айде сега ми кажи за какво са ти тия бели километражи ?мойто хгт е с такива. ми яко е ама след като видях как стоят тууни нарисувани и ми се обърнаха очите и ми падна ченето.тая глупост с белите километражи не я разбирам ... и като ги сложиш нито има кой знае кво за гледане толкоз ... то не че някой го гледа кой знае колко ама ... като ше ги сменяш сложи някаква апликация ...аз даже си мисля че некви дигитални са по яки ...bademino написа:Моля за съдействие! Как точно да си направя бели циферблати?:: Show me some Madness ::
Коментар
-
ами тва ти казвам бе човек - никой няма да забележи че твоето уно е с бели километражи да не говорим че не е кой знае какво тая хава с километража.заради тоя целия труд по-добре да направиш нещо по-изчанчено и интересно.bademino написа:Snaker, от несвързаното нещо дето си написал не рабрах нищо. Просто според мен изглеждат по добре от нормалните. А и не всяко Уно е с бели циферблати. Нищо лично
:: Show me some Madness ::
Коментар
-
Snaker, ти затова ли си тунинговаш колата. За да те забележат. Нещо направено за да те забележат за мен е кич. А и аз не съм Kioning или Zender ( не съм сигурен за правописа) и трябва да почна от някъде. А ти защо си сменяш гащите като никои няма да забележи разликата???
Господ пред мен, аз по него с Уно 1.3 70s
Коментар
-
Тук можете да си поръчате бели циферблати.Доставят за цяла Европа мисля, но не съм сигурен...www.wunschtacho.deТрябва да отидете на Produkte->Tachoscheiben и след това да изберете марка кола. Към цената се прибавят и 19евро ако искате да ви ги изрежат, защото иначе ви ги доставят като една част циферблатите и сами можете да си ги изрежете...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
мене ми излезнаха 3,50лв ама нали съм си майсторчеdivaka написа:Тук можете да си поръчате бели циферблати.Доставят за цяла Европа мисля, но не съм сигурен...www.wunschtacho.deТрябва да отидете на Produkte->Tachoscheiben и след това да изберете марка кола. Към цената се прибавят и 19евро ако искате да ви ги изрежат, защото иначе ви ги доставят като една част циферблатите и сами можете да си ги изрежете...
Сканираш старите със лист А4 зад тях на 2600х2000 пиксела..После правиш ги на BMP...След това се гавриш със тях,ала бала подготвяш ги..Принтиране,после изрезване монтаж слагаш си някакво фолио доста плътно като старите се махат изцяло циферблати и после качваш русата мацка вечерта пускаш и готиното ЦД което свети във жестоко синйо,после палиш колата и като види километражите е още по радостна(нали е руса все пак),после караш е към вас и качваш да и покажеш некой други неща.....тва е в общи линииbademino написа:Били обяснил по подробна как точно да стане? Благодаря предварително!
:D
Collapse

Коментар