Що бре?Те не са ли същите?Ама аз кво ли се стягам имам си и бутала,даже четири :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Купих го този мотор!!!!!
Collapse
X
-
Други са буталата - с два вряза за всмукателните клапани.Другото неприятно, което може да те сполети е теч на масло, когато сложиш 16 В главата, естествено със 16 В гарнитура.Тоя теч може и да не се получи, но идва от 4 маслени отвора от блока, които вече няма къде да влязат в 16 В главата и гарнитурата ги затапва.За по-сигурно ги нарязват с резба и им навиват пробки. Обаче след нарязването трябва да се отворят всички тапички на маслените магистрали и да се прочистят перфектно, за да няма останали стружки които да попаднат в лагерите.Така остават действащи само двата маслени канала в края на блока.Ето го инфото съвсем скорошно : http://guy-croft.com/viewtopic.php?f=4&t=1453
Коментар
-
Въпрос:Защо във всички каталози на блоковете 1.8 и 2.0 дават една и съща гарнитура на главата?Говоря за Типо и Темпраici написа:Други са буталата - с два вряза за всмукателните клапани.Другото неприятно, което може да те сполети е теч на масло, когато сложиш 16 В главата, естествено със 16 В гарнитура.Тоя теч може и да не се получи, но идва от 4 маслени отвора от блока, които вече няма къде да влязат в 16 В главата и гарнитурата ги затапва.За по-сигурно ги нарязват с резба и им навиват пробки. Обаче след нарязването трябва да се отворят всички тапички на маслените магистрали и да се прочистят перфектно, за да няма останали стружки които да попаднат в лагерите.Така остават действащи само двата маслени канала в края на блока.Ето го инфото съвсем скорошно : http://guy-croft.com/viewtopic.php?f=4&t=1453I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Да ти кажа честно не са лесни за намиране,а ако човека който ги продава знае какво точно има работата става закучена.За мой късмет пича дето ми продаде ДВГ не беше наясно кво точно ми продава и го гоних доста.Започнахме от 800 за да свършим на 500.Пожелавам ти късмет.Возил съм се на Седичи,не съм карал все още,обаче нямя друг такъв мотор в този клас,честно.Backo написа:май да си пускам тема - купувам 16в глава + еку + 4 бутала Yellow_Flash_Colorz_PDT_17
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар