etorrent написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво GT
Collapse
X
-
Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :Dex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
А правят ли ти проблем за предните странични прозорциGrisha написа:Момчета ходете при специалисти за фолиото,няма смисъл,много игра е и накрая пак не става перфектно,сложиха ми го едни момчета,които се занимават професионално от години с това и стана уникално,като тонирано,сложиха ми го за час и половина,много съм доволен,ако някой се интерсува човека се казва Цецо,гаража му е на булевард Габрово (банишора) за мен са най-добрите в София,по мои наблюдения работят много по добре от Мишо в кончето и всички други и не взимат много скъпо :D Телефона им е:0888567696 Цецо :D
FIAT Bravo_GT
Коментар
-
Хах, GT е абривиатура от Grand Touringpepo_bgf написа:Какво означава GT ,моито е TD100 и също е GT?Да не е свързано със спортното окачване
Гледам че повечето са SX !!!
Незнам как да го обясня подробно мисля, че GT са по принцип по пъргави коли (спортни версии) ако искате ги наречете. Много марки имат GT модели
А за фолиото може да се пробва с веро за да се махне въздуха и да стане гладко . Знам , че метода се ползва при слагане на винетки да се сменят на различни коли
Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар