Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задна чистачка - OUT
Collapse
X
-
Re: Задна чистачка - OUT
намери си някаква кръгла емблема на фиат,мисля че ше стой оригинално :PBEX---GT написа:Здравейте, колеги, махнах си задната чистачка отдавна и запуших дупката с една гумена тапа, но сега нещо не ме радва много, та искам да ви попитам от къде да си намеря нещо по-симпатично, че тази тапа седи малко гадно и не ме радва...нещо пластмасово, да го силиконирам, от къде мога да си намера

-
Аре стига глупости! Емблема на стаклото... Ннещо по тапо неможа ли да се сетиш?Напълни го със силикон и му сложи един винил отгоре... някакав надпис или еднопарче черно фолио, но откраи до край за да не се набива на очи.ПС: Защо я махна?!? И без това задното стъкло се цапа адски много!BEX---GT написа:и това е идея, мислих го, но понеже не съм си махнал емблемите от багажника, мисля, че ще стане малко претрупано...ако ги махна, обаче, една червена емблема би седяла супер... :D дайте още някоя идеяFiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Малка камерка! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Тефлона е много по-здраво от пластмасата.Аз бачкам в цех за пластмасови изделия и намерих изхвърлена една пръчка ф35 дълга около 10 см.Занесох я на стругар да ми я направи точно за дупката да влезе плътно и готово.А дали се продават - идея си нямам и къде.Обаче така изчистена задницата много ма кефи. :PBEX---GT написа:fidy, какво значи капачка от тефлонова пръчка, от къде да си го взема, така ми харесва, както е станало при теб
Bravo SX 1.6 16V 103hp '98
GPS-5"+iGO Navigation
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар