DogForLife написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто GТ ЯК ТУНИНГ или как се прави 200++ Завършен
Collapse
X
-
Да определено е добра душа :D аз лично много му благодаря помага ми с каквото може ! Успех за напредWhitePower написа:лошото е че е запазена за един закъсал клиент ГТР ската а още по лошо е че сега аз съм закъсал и ще видя , какво да правя че хем ми трябва турбото , хем и на него , пък е само една , бе сложно става като си добра душаDogForLife написа:А така...гтр ли ще е ?
Коментар
-
Днеска Беше за взето турбото на колегата Кaci - GT2854R На Колегата съм му много благодарен и задължен следва продължение ,тази турбина да бъде внедрена в едно ( скрито от хорските очи) проектче Още веднъш икам да благодаря на колегата и да му пожелая само много безавариен пауър на неговия проектPower Under Pressure
Коментар
-
това го знам но по ефтиния ъпгрейд е един пълен слик с 2 джанти и да слагаш за драги все пак месри за линкапо мой сметки тази турбина ще счупи 3 мотораkaci написа:ЕТО нещо което би ти помогнало за подобряване на времената! Малко е скъпо, но както и ти каза при нашите коли.....Благодаря и за милите думи
Чак сега ги видях 
Power Under Pressure
Коментар
-
новостите са нов колектор и ГТРска турбина на другото сиво ( това не е мойто )с къстъм регулируем гейт и нов пайпили малко снимки за разнообразие ПС.на мойто нищо му няма ( спи зимен сън )Tuning Mode написа:Новостите термолентата ли са ?Преди не бяха ли омотани или има някви други подобрения разкажи ?
Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse

и за накрая , какво е мерцедес

Коментар