Ето вече съм с нови мигачки, ето май не стана много хубаво, ама вие ще кажете ето и снимките малко са с лошо качество, ама апарата го забравих, като ходих до София.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги откъде мога да си купя бели мигачи за Bravo
Collapse
X
-
Колеги дадах 21 лв. купих ги от магазина на хит-ко, вие може да си ги поръчате от сайта на хит-ко.http://axm-auto.com/Колега Interceptor откъде мога да купя такива крушки или да сложа диоди.
Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
6ma7ka7a написа:Абе колега това може да е ефект от телефона с който снимах снимките ама като се загледаш май наистина мяса на око сега ходих да го гледам в гаража.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Колега 6ma7ka7a като тръгнеш от магазин Гама към гарата по булевард Ив. Вазов има един голям магазин за авто части, а след него има един за аларми и едно малко магазинче за авточасти. Аз си ги взех от това малко магазинче а съм сигурен че ги има и другаде.И 21 лв. за бройка или и двата, щото ако е за двата се е много изгодна оферта
Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
д
Аз немога да разбера как може да ви харесват тези мигачи.Ми то все едно гледам някви ментенца като от руският пазар(колегите от пловдив ще ме разберат).Къде са оригиналните ,къде са тезиИ това струва 20-30 лева ,малееееАко бяха набраздени и не толкова прозрачни по щяха да биват ,ама сега са супер цинганярски.Това е мое мнение де
Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Re: д
kantarev написа:Аз немога да разбера как може да ви харесват тези мигачи.Ми то все едно гледам някви ментенца като от руският пазар(колегите от пловдив ще ме разберат).Къде са оригиналните ,къде са тезиИ това струва 20-30 лева ,малееееАко бяха набраздени и не толкова прозрачни по щяха да биват ,ама сега са супер цинганярски.Това е мое мнение де
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар