pepo_bgf написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подлакатник за Brava
Collapse
X
-
u_bo
-
В комплекта имаше четири ламаринки които се захващат две по две една за друга в зависимост от това колко високо искаш да е барчето и горните които са Г образни се монтират за дъното на въпросното барче с четири болтчета.Съответно долните две ламаринки отпаднаха тъи като устройството щеше да е много високо и аз използвах едната та свързах горните Г образни с попнитове ,иначе ламаринките се разкривяват от тежеста на тялото.Отдолу закрепих барчето за централната ,пластмасова конзола чрез рапидни винтове.FIAT BRAVO 1,9TD 100
Коментар
-
qvkata-dcs написа:idm написа:Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )Хм казваш ,че си монтирал .. заинтригува ме ако си намеря ще го сложиш ли в колицата ми .. ?Любител ли си или си имаш сервиз или нещо подобно .. ?Оооо сори колега току що видях ,че си от Русе .. ясно ми стана благодаря ти много Сега ако някой каже в Сф каде би могло да се купи и сложи ще олесни на МАХ ситуацията
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
u_bo
mainx написа:Тва е супер удобство! Много искам да сложа на Стилото, дайте повече информация за монтаж и покупка. Съжелявам нямам време да прочета постовете. Благодарско
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар