Съжалявам ако не съм оцелил мястото за този въпрос Искам да сложа подлакатник на Brava Поразпитах и ми казаха ,че подлакатника вървял заедно със седалката .. Незнам дали е така до сега никой не ми отговори на въпроса от познати и непознати Ако някой може да ми каже ще съм благодарен ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подлакатник за Brava
Collapse
X
-
Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )
Коментар
-
idm написа:Те го те става за всякакви автомобили монтирал съм такъв на Браво и на Делта2. Голяма удобство е особено които пътува повечко извънградско.http://topspeed.bg/product.php?iid=469 ( само да не излезе че правя реклама сега има ги и по всеки един битак )Хм казваш ,че си монтирал .. заинтригува ме ако си намеря ще го сложиш ли в колицата ми .. ?Любител ли си или си имаш сервиз или нещо подобно .. ?Оооо сори колега току що видях ,че си от Русе .. ясно ми стана благодаря ти много Сега ако някой каже в Сф каде би могло да се купи и сложи ще олесни на МАХ ситуацията
"ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
-
прикрепя се към конзолата по средата а не към седалката с тея стърчащи железа отдолу имам такъв но нямам снимка в момента утре може да го снимам ако не забравя, проблема е че е черен и малко не се връзва на интериора а в гаража някой имаше сив ама не знам от къде може да се купиbravа jtd 105
Коментар
-
Аз бях сложил такъв в типото и монтажа е елементарен,но много бързо се разбива и почва да играе навсякъде и да се тресе,ментак отвсякъдеex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
pepo_bgf написа:вярно е ,на илиенци има много готини модели ,от 15 до 25 лева. Аз си сложих на бравото,монтажа не е сложен само дето малко модифицирах ламарините чрез които се захваща щот са доста рехави ама за 15 лева ...... иначе си е удобство."ШОФИРАЙ РАЗУМНО - СПАСИ ЖИВОТ !!!"
"What do you do to help save the world?"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар