stefcho_sm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интериор
Collapse
X
-
а да ми кажеш какъв е точно този спрей и дали става за грапавите повърхности на корите и на таблото?JacK`DanielS написа:Аз ги минах с водна шкурка 1000 мисля че беше, и след това със един специален спрей дето стува 10 лева, един такъв се едно с буркат ръсиш ама като го минеш 2-3 пъти и става много яко едно такова графитено. то на снимката несе вижда много многоstefcho_sm написа:Ами най добрият начин да се боядиса е първо да се свалят панелите,да се изтрият с много фина шкурка, да се нанесе шприц(ама мойте са правени без шприц) и да се пръска с бояGrigor_j написа:а с какво боядисвате колеги? и само гладката пластмаса ли става за боядисване без обработка или и крапавата по останалата част от таблото?
не е сложно но тряа да се гледа да несе олее,може и отгоре една ръка лак да се пръсне
Недвижими имоти - продава, купува, наема, отдава.....
Радвайте се
Коментар
-
така я купих колата е края на 97г. волана си е такъв а барчето е мн яко ама няма от каде да си намеряJacK`DanielS написа:питам какво изпалнение е какъв модел. Щото гледам нямаш барче (продалжението на централната конзола) волана ми направи впечатление също , сигурно си сменял волана или не?stefcho_sm написа:за кое по точно говориш?JacK`DanielS написа:Абе колега тва твоето пунто какво е такова бе ? небях виждал до сега такова изпалнение. я даи малко повече инфо ако е вазможноstefcho_sm написа:Ето аз как си направих интериора на пунтото

иначе ми е слабичка колата 1.1 ама .. се старая да изглежда бегачка
Коментар
-
за по сигорно ще му пръснеш една ръка лак отгоре и няма да се олющи ..мойто вече около 5-6 месеца не е мръдналоGrigor_j написа:ще съм ти мноооооооооооооооооооого благодарен
а има ли вроятност от лющене след време или прилепва добре?знам че задавам тъпи въпроси ама после ще си снимам колата от вътре и всички ще разберете страховете ми....
Коментар
-
да наистина много добре си я барналstefcho_sm написа:така я купих колата е края на 97г. волана си е такъв а барчето е мн яко ама няма от каде да си намеряJacK`DanielS написа:питам какво изпалнение е какъв модел. Щото гледам нямаш барче (продалжението на централната конзола) волана ми направи впечатление също , сигурно си сменял волана или не?stefcho_sm написа:за кое по точно говориш?JacK`DanielS написа:Абе колега тва твоето пунто какво е такова бе ? небях виждал до сега такова изпалнение. я даи малко повече инфо ако е вазможноstefcho_sm написа:Ето аз как си направих интериора на пунтото

а според мен волана е сменян на колата щото доколко знам 1.1 несе предлага с аибег. а м/у другото като дадеш на контакт светва ли на таблото аирбега?

Коментар
-
да и това е вариянтstefcho_sm написа:за по сигорно ще му пръснеш една ръка лак отгоре и няма да се олющи ..мойто вече около 5-6 месеца не е мръдналоGrigor_j написа:ще съм ти мноооооооооооооооооооого благодарен
а има ли вроятност от лющене след време или прилепва добре?знам че задавам тъпи въпроси ама после ще си снимам колата от вътре и всички ще разберете страховете ми....

Коментар
-
ами колата си е с 2 аирбаг-а и си работят .да светва.JacK`DanielS написа:да наистина много добре си я барналstefcho_sm написа:така я купих колата е края на 97г. волана си е такъв а барчето е мн яко ама няма от каде да си намеряJacK`DanielS написа:питам какво изпалнение е какъв модел. Щото гледам нямаш барче (продалжението на централната конзола) волана ми направи впечатление също , сигурно си сменял волана или не?stefcho_sm написа:за кое по точно говориш?JacK`DanielS написа:Абе колега тва твоето пунто какво е такова бе ? небях виждал до сега такова изпалнение. я даи малко повече инфо ако е вазможноstefcho_sm написа:Ето аз как си направих интериора на пунтото

а според мен волана е сменян на колата щото доколко знам 1.1 несе предлага с аибег. а м/у другото като дадеш на контакт светва ли на таблото аирбега?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар