Много готино става продължаваме да чакаме крайния ефект .И аз искам да кажа че много ми харесва как става до сега .Поздрави и давайте в същия дух успех .
Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
Колега ... вече почвам да ти завиждам.Наистина става добре
Можем да издокараме и твойто така или по друг начин ако имаш около 1300 лв излишни.В момента правим каталог с броните и праговете за които имаме калъпи и започваме сериозно да работим по тунинговане П.С. Колата ще се боядисва утре в 15ч. Стискайте палци
Колега,ако ти се занимава ,може да си тунинговаш и корите на вратите.Имаше един немски сайт,където ги правят,обаче беше доста солено.Напиши в Гоогле.бг фиат браво и мисля ,че ще ги намериш.Доста добре изглеждаше , пък и виждам ,че мерак и възможности имаш
В момента правим каталог с броните и праговете за които имаме калъпи и започваме сериозно да работим по тунинговане П.С. Колата ще се боядисва утре в 15ч. Стискайте палци
А колега имам един въпрос. Може малко глупаво да звучи, но просто не ми е ясна процедурата. Значи по калъп се излива вече самият детайл, който по-късно ще прикачаме към колата, това ми е ясно. Но самият калъп от какво се прави и как, най-простичко казано??? Спомена нещо за стериопор.....ПП: Според мен ще стане много як цвета и да се надяваме без проблеми да боядисате.
Бивша кола: Fiat Punto 1.2i '93
Настояща: VW Polo 1.1i '92
Kалъп може д асе направи и от вече готова броня или праг стига да ги имаш.Намазва се с отделител,после се маже с смола и се налага стъкломата.После намазваш пак стъкломата и оставаш да съхне поне 24ч.П.С. Повечето брони се правят на 3 или 4 парчета и после се залепват една за друга.Невъзможно е да излееш цяла броня на веднъж
Коментар