Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Tipo 4x4 ...
Collapse
X
-
Mitko написа:2.0 20V Турбо от Fiat Coupe в последствие наточен до над 400 коня. Това Типо е легенда. Ако искаш ще ти пратя клипа на който Жорко е заснел пътуването на 2-та най-бързи фиата за миналия Италфест.PS: Загледай се в подписа на Jorko. Това 300+ не е случайно и се отнася за Punto-тоtoko написа:
егати типото, кви въртели прави, къв е двигателя? 20кл. турбо?
мерси колега, това видео няма да е лошо да го прегледам, а че типото и пунтото са легенди.. спор няма
"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
една от най-бързите е заедно с типото, пунтото, ТТ-то....., но най-бързата засега е 996 Турбоbobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят
, като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка
Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
ex Fiat Bravo GT
Коментар
-
Това е само за сега а маи забрави едно голфче небрежно...lulinsquad написа:една от най-бързите е заедно с типото, пунтото, ТТ-то....., но най-бързата засега е 996 Турбоbobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят
, като кажат, че това е най бързата, най великата и извънземна ултра мега тунинг бегачка
)))
Коментар
-
... е вече не еivo098 написа:....., но най-бързата засега е 996 Турбоbobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят
)))
Коментар
-
каква е вероятността ако само си олекотиш в още по-голяма степен типо-то да стопираш в 10-те хронометъравъпреки че принципно - не ми е ясно от цунами как ще се разберете в един клас 2-те коли на кой повече ще му правят колата но ... все пак :DFil написа:... е вече не еivo098 написа:....., но най-бързата засега е 996 Турбоbobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят
))):: Show me some Madness ::
Коментар
-
Вероятноста е доста голяма но не мисля да я олекотявам още... за сега!Snaker написа:каква е вероятността ако само си олекотиш в още по-голяма степен типо-то да стопираш в 10-те хронометъравъпреки че принципно - не ми е ясно от цунами как ще се разберете в един клас 2-те коли на кой повече ще му правят колата но ... все пак :DFil написа:... е вече не еivo098 написа:....., но най-бързата засега е 996 Турбоbobi_m написа:стискам палци да и натриеш носа на тази с2.Много ме дразнят
)))
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар