нещо френско ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
А по принцип тоя резервоар може ли да се сложи на заводското захващане на типо което няма диф отзад?
Пряко ме интересува.
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
ами по-добре е да е ниско, но на тоя етап това ми е бързото решение на проблема.Иначе правен си е най-добре.Иначе съм гледал всякакви резервоари по автоморгите, има вариант за под задната седалка от рено, дори от голф синхро има голяма вероятност да стане под багажникаriot написа:така центъра на тежестта няма ли да избяга малко, не може ли да се направи нещо къстъм от халумин или от нераждавейка или да се намери нещо което пасва.
може, но трябва да се пробият 3 нови отвора в пода на багажника по новия резервоар, също и маркуч за наливането трябва да се пуска от резервоара към гърловината.xctr написа:А по принцип тоя резервоар може ли да се сложи на заводското захващане на типо което няма диф отзад?
Пряко ме интересува. 
Коментар
-
хахаха да да от най - нормалнитеici написа:Ето го как изглежда багажника, може да се монтира и плоскост отгоре на дистанционни шпилки да затвори всичко и да стане кутия.Отгоре слагам кората с говорителите и колата става един съвсем нормален 5 местен хетчбек
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
е, рязка се малко повече от нормалноs00rry написа:хахаха да да от най - нормалнитеici написа:Ето го как изглежда багажника, може да се монтира и плоскост отгоре на дистанционни шпилки да затвори всичко и да стане кутия.Отгоре слагам кората с говорителите и колата става един съвсем нормален 5 местен хетчбек

ти остави ама имах случай на един сфетофар като си потеглих така умерено нормално и културно като за нея, и чувам един голф отзад се състезава нещо, даже и ме мина с голямо напрежение когато заравних на 80
Та отзад изглежда подвеждащо нормална, хаха, ужас
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар