durex_a написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo HF Integrale
Collapse
X
-
то си е майсторлък ама случва се да я отървеш батка знаеш гоici написа:видяхме ама там случая е с 18 годишен, а за да можеш да даваш газ трябва да мине доста времеdurex_a написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 унимайте ... че миналата седмица нали видя един мой дет метеше ...
айде палете че като гледам днес няма кой да разрине улиците
Коментар
-
И ко стана сега с тоз "дрифтаджия"-у затвора или смърт ???durex_a написа:то си е майсторлък ама случва се да я отървеш батка знаеш гоici написа:видяхме ама там случая е с 18 годишен, а за да можеш да даваш газ трябва да мине доста времеdurex_a написа:Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 унимайте ... че миналата седмица нали видя един мой дет метеше ...
айде палете че като гледам днес няма кой да разрине улиците

Коментар
-
.... пък дано и аз не създам спам..... следия темата от както съм рег. тук и радвайки се на всичко изложено от страна на автора, забелязах нещо което вдигна мнението ми за ICI и......... ми стига съм мълчал като софийско шопски мухльо!А БЕ ICI ти къде се научи да рисуваш........ рисунките ти ме радват..... а аз карам tipo 1.4 карбуратор weber, и ниама как да съм интересен на така сериозна бригада...... мога да помагам когато опрете до съклопласт и формоизгражданес най добри пожелания, Никола!!!ici написа:без спам в темата моля, че ще се глобяваме
fiat divak
Коментар
-
ами в Средно Художествено Училище "Дечко Узунов" Казанлък, специалност промишлен дизайнnikotipo написа:А БЕ ICI ти къде се научи да рисуваш........ рисунките ти ме радват..... а аз карам tipo 1.4 карбуратор weber, и ниама как да съм интересен на така сериозна бригада...... мога да помагам когато опрете до съклопласт и формоизгражданес най добри пожелания, Никола!!!
Да не би да сме колеги случайно ?
Коментар
-
....... ми то нещо такова се оказва...... виж профила ми, там пише какво ме възбужда .. (да не ти размивам темата)...... изключително много се радвам за отговора ти! Вече имам много идеи как да ти помагам за момента когато опреш до външната част на TIPO-ка... иначе сме и набори..... само дето още не сум сложил очела!!! ...... Искренно завиждам за труда който полагаш!!!С почит , Никола!ici написа:ами в Средно Художествено Училище "Дечко Узунов" Казанлък, специалност промишлен дизайнnikotipo написа:А БЕ ICI ти къде се научи да рисуваш........ рисунките ти ме радват..... а аз карам tipo 1.4 карбуратор weber, и ниама как да съм интересен на така сериозна бригада...... мога да помагам когато опрете до съклопласт и формоизгражданес най добри пожелания, Никола!!!
Да не би да сме колеги случайно ?fiat divak
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар