Grisha написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лек тЮнинг по типока....и така малко по малко продължавам
Collapse
X
-
Според мене и едни пружинки ниски,китосване и изравняване на броните,пръскане цвета на колата,едни семпли прагчета и става лудницаsoulkeeper написа:да така е, сега на дневен ред са джантите искам да продам тези и да слагам 15 или 16-ки, но първо да продам тези .Grisha написа:Супер е,има още работи които могат да се барнат да стане още по яко :D Успех!
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Как бе мойто знаеш ли колко високо стоеше като го взех със стандартните пружини,като голф кънтри//// написа:Типо-то по дефолт си е ниско легнало и нашироко стъпало. Много ще е яко с нископрофилни 16-ки и ниски пружини, но... нямаме пътища за това.
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Колега я кажи с кво ги боядиса,че и моите ме дразнят и съм се замислил.Ааааа и виждат ли се като светят така?Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Колега я кажи с кво ги боядиса,че и моите ме дразнят и съм се замислил.Ааааа и виждат ли се като светят така?soulkeeper написа:голям проблем ми бяха мигачите тези "пъпки" много ме дразнеха след като ги свалих и тръгнах да търся такива който ще паснат на същото място,където отново "ударих греда" реших да ги боядисам
Типо 1.4i.e. ex again
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
със обикновен черен спрей, да вижда се няма проблем, естествено не както преди, но се виждат.iee написа:Колега я кажи с кво ги боядиса,че и моите ме дразнят и съм се замислил.Ааааа и виждат ли се като светят така?soulkeeper написа:голям проблем ми бяха мигачите тези "пъпки" много ме дразнеха след като ги свалих и тръгнах да търся такива който ще паснат на същото място,където отново "ударих греда" реших да ги боядисам
Коментар
-
Аз мойте пъпки ги пръснах червени
Готино стоят,щото и стоповете целите са ми червени,както и лайсните на праговете и броните,също до тях има червено по една емблема (абарт)
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар