Задното крило не ме кефи
иначе е много добре
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виртуален тунинг на фиатките
Collapse
X
-
Оххххх с тези цветове наистина е голям хуй . Едвам ги докарвам и аз и не винаги става . Снимките върху които работим също трябва да са с много добро качество .durex_a написа:чуйяяяяяяяязно колега :D че и номера си ми сложил
сега трябва да те изнамеря в скайп че гледам явно знаеш как се преливат цветове хахаха щото аз още немога да чатна как става Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
Коментар
-
еми аз в момента го правя с разтягане където може и неще да се оцвети с меката четка .. ама не навсякъде става е примерно на 1-вата ми снимка предния спойлер е сив ти си го направил зелен аз 2 дни се мъчих той беше жълт и с 300 зора стана поне сив а ся ако ме питаш как го направих сив нема ти кажа ( що незнам деdilyanski1977 написа:Оххххх с тези цветове наистина е голям хуй . Едвам ги докарвам и аз и не винаги става . Снимките върху които работим също трябва да са с много добро качество .durex_a написа:чуйяяяяяяяязно колега :D че и номера си ми сложил
сега трябва да те изнамеря в скайп че гледам явно знаеш как се преливат цветове хахаха щото аз още немога да чатна как става Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
)
Коментар
-
Имах едни разяснителни клипчета по които се учех но нещо немога да ги намеря . Ако ги мерна някъде ще ти ги пратя .durex_a написа:еми аз в момента го правя с разтягане където може и неще да се оцвети с меката четка .. ама не навсякъде става е примерно на 1-вата ми снимка предния спойлер е сив ти си го направил зелен аз 2 дни се мъчих той беше жълт и с 300 зора стана поне сив а ся ако ме питаш как го направих сив нема ти кажа ( що незнам деdilyanski1977 написа:Оххххх с тези цветове наистина е голям хуй . Едвам ги докарвам и аз и не винаги става . Снимките върху които работим също трябва да са с много добро качество .durex_a написа:чуйяяяяяяяязно колега :D че и номера си ми сложил
)
Коментар
-
Еееее, първата с женското лице е много яка
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse

една снимчица с бившия собственик :D:D:D надявам се несе сърди
и оригиналите : 
Коментар