Някой знае ли колко е средната цена за претапициране на седалки и кори на пунто мк2 с плат а не кожа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Цена на претапициране?
Collapse
X
-
Оригинален салон за Пунто 2 кожен няма.Има 3 вида салони до колкото съм запознат.Най-ниският клас:
Средният клас (sporting, hgt, hlx)
И високият клас (hgt abarth)
Като последните са невъзможни за намиране.Не веднъж е обсъждано за седалки от алфа 147.До колкото се пише предните влизат без каквато и да е авантюра, а задните с леко напасване.Там има и плюш и кожен салон (няколко цвята). Това е най-доброто решение сякаш, ако искаш кожа в пунтото
Коментар
-
Мога да споделя при хгт как стоят нещата - само шофьорската седалка има опция за горе/долу + долу при кръста също има корекцияСедалката на втората снимка, която е комбинация от черно+синьо се монтира на хгт, а след 2003 има и в други цветове, но кожа и аз не съм виждал да се слага оригинално.Колегата riot каза, че е монтирал кожени предни седалки от БМВ Е46.Аз съм с кожен салон правен тук в БГ в същия цвят като оригиналния, но да ти кажа понякога е кофти, лятото като се напече и трудно се сяда, зимата като седнеш и минава време докато ти се загрее четирибуквиетоcherynka написа:А всички ли имат опцията за вдигане нагоре и надолу или не?
punto HGT
Коментар
-
Отново качвам файла с "Нивата на оборудване за Fiat Punto (1999-2003 г.)" включва версиите S, SX и ELX. Не включва HGT и HLX.Има всички опции за модела, както и въпросната за регулиране на предната(шофьорска) седалка.Прикачени файловеFiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
-
Да, има го този момент. Виждал съм на идентично на моето Punto(виж подписа) например да няма регулиране на шофьорската седалка във височина, става въпрос за колата на колежката от форума "dkenanova". Друга разлика между двете коли, която открих беше че моята имаше лайсни на вратите, а нейната не. Предполагам, не го твърдя със сигурност така се получава, заради различните опции/екстри които са склонни да поръчат или не купувачите, когато си избират новата кола, дори да премахват стандартните опции по една или друга причина.cherynka написа:хммм разгледах го този файл който си качил, но има някой неща(от стандартните) , които моята я няма, а пък уж е ЕЛХ...? Как става тоя номер?Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
https://www.fiat-uno.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар