Колеги искам да попитам някой конкретно запознат с манипулацията, че вече много ходя по ядовете с шанаджийски сервизи и майстори.Преден долен шарнир който е подменяем (не е капсолован с носача). Искам да попитам:-да го сменя с нов или да се рециклира, кое е по -добре като здравина?-в кой сервиз в София мога да отида да го направят както трябва и за нормална сума?-аз ли да си купя шарнир или да оставя тази задача на сервиза?-хубаво ли в да се подмени и нещо друго край ремонта на шарнира (да се използва разглабянето)?Благодаря много предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смяна на шарнир-Palio Weekend в София
Collapse
X
-
кола
Ми що от Стара Загора та в София там няматели си сервизи в събота си ходих във Велинград За смяна на задни 4 тампона целия мост долу Предни външни накрайници на реиката и работа по спирачките 70 лв .Ако си съгласен ще идем до Велинград там ще ти опрлавят квото трябава/ако пътуваш до София само за това де /тук в София невярвам да е по евтино от при ваз.Превод:опрлавят - оправятваз - вастрябава - трябваЗа пяснение има бутон "Преглед" преди да се пусне съобщението.Ако и при четене на вече написаното думи като - "ми що" ,"няматели" ,"реиката" ,"невярвам" то тогава положението е критично."Модераторски екип на fiat-bg.org"
-
Re: кола
kluchar написа:Ми що от Стара Загора та в София там няматели си сервизи в събота си ходих във Велинград За смяна на задни 4 тампона целия мост долу Предни външни накрайници на реиката и работа по спирачките 70 лв .Ако си съгласен ще идем до Велинград там ще ти опрлавят квото трябава/ако пътуваш до София само за това де /тук в София невярвам да е по евтино от при ваз.mail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
Къде в София си се позиционирал, щото ако си в Банкя и те пратя в Лозен е малко грубичко. Сервизи има където може да се свърши работа, а пък и за един шарнир да ходиш чак до сервизКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Къде в София си се позиционирал, щото ако си в Банкя и те пратя в Лозен е малко грубичко. Сервизи има където може да се свърши работа, а пък и за един шарнир да ходиш чак до сервизmail: v.i.petkov@mail.bg
0888 445 776
Коментар
-
vlado90 написа:S_BANKOV написа:Къде в София си се позиционирал, щото ако си в Банкя и те пратя в Лозен е малко грубичко. Сервизи има където може да се свърши работа, а пък и за един шарнир да ходиш чак до сервизКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар