Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

При завой се чува свирене като от клаксон

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    При завой се чува свирене като от клаксон

    Здравейте ,колеги ! От два-три дни при завиване се чува леко изсвирване като от клаксон,което се засилва все повече . Появява се и като премина през някоя неравност . Извинявам се ,ако не съм улучил раздела за това.

    #2
    Гуми ,лагери,спирачки ?за това се сещам за сега пробвай при завои да си пипнеш леко спирачките да видиш ще свири ли ? и кажи с какви гуми си ? реглаж правен ли е ? при скорост над 90 има ли свирене ?
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    Коментар


      #3
      Гумите са Тигър , не са на повече от 2 хил км. Свиренето го има и когато въртя волана на място , без значение от скоростта.

      Коментар


        #4
        Натоварваш хидравличната помпа, а тя - ремъка и ролките. Ако има нещо хлабаво или криво - при натоварване се проявява. Имай предвид и възможен проблем в рейката.Изгаси колата. Вдигни и двете колела във въздуха, но максимум на един крик, да не падне от два! Пъхни ключа в патрона, да не се заключи волана и накарай някой да върти от край до край, а ти слушай откъде свири. Махни минуса на акумулатора, да не е клаксона наистина...

        Коментар


          #5
          кола

          Ако не е лагери щото може и те да са виж и да не прави контакт вярно и бибкатаБушоните също някъде да е слагане нещо в повече и да прехвърлятук е бушона http://forum.fiat-bg.org/files/pojistky_605.jpgтук изводитеhttp://forum.fiat-bg.org/files/junct..._place_120.jpg
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

          Коментар


            #6
            Разбутах някакъв сноп кабели ,който води към клаксона и свиренето изчезна. Явно някой кабел е бил оголен , но беше тъмно и не можах да разбера точно кой е .

            Коментар


              #7
              Кажи все пак каква е колата, но захранването на клаксона е през реле, не трябва да има захранване на неговите кабели. Я провери и почисти масите отпред в двигателния отсек - по една от двете страни малко назад и надолу от фаровете, а също и под акумулатора.

              Коментар


                #8
                Фиат Марея 1,9 TD , 75 к.с. Само да се пооправи малко времето и ще видя това . Засега не се чува свиренето .

                Коментар

                Working...
                X