Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо тропа !

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Нещо тропа !

    Колеги някой път на темпрата се чува един звук, на предницата на колата при влизане в..дупка (вдлъбната част от пътя ! ) нещо като вълничка ако се сещате..просто пътя е вдлъбнат и след това пак се изравнява... при влизането се чува едно като пречегъртване .. не е нещо тропане на накрайници.,тампони и др....има едно пречегъртване.. преди много рядко го чувах, може би веднъж месечно..и все едно докато загрее колата..но днес се чуваше доста често..и свалих колелата..прегледах я цялата за луфтове тропане при натискане на предница..всичко...и не намерих какво чегърта така съмнява ме да не е полуоска нещо ? или проблем в скоростната кутия ,лагер на съединителя-> ..(той ми е за смяна ) при дупка няма да тропа ,само при вдлъбната част --пречегъртва нещо!
    FIAT TEMPRA 1.6 75HP

    #2
    Тампони на стабилизиращата може да скърцат.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

    Коментар


      #3
      Ако е скърцане шарнира също може да скърца. Това пречегъртване, ако е метално може да бъде пък от амортисьор, ако е много ръждясал...
      "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
      Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
      Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

      Коментар


        #4
        Амортисьорите са здрави..по колата няма ръжда..нищо не скърца !! нещо пречегъртва когато колата влезе в вдлъбната част ...,в дупки и други неравности няма да хлопа няма да тропа... за смяна имам лагер на съединител и рейката ми има лек луфт и леко притропва при качване на тротоари ,но съм сигурен че не е от рейка ! как да проверя дали е от носачи ? може ли да е от тях ? (натисках я от горе...на крик дърпах колелата ,нищо не тропа ) няма луфтове е колелата !
        FIAT TEMPRA 1.6 75HP

        Коментар

        Working...
        X