Та занчи гарнето е сменено хванато здраво няма липсваши гумички и тампони а като мина през някоя клопка има едно продалжително тракане кажете как по др начин да захвана гърнето за да спре това !?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Punto 94 хлопане на гърнето
Collapse
X
-
Re: FIAT Punto 94 хлопане на гърнето
И моето хлопа колега , има доста вибрация напрово си чука в ламарината ,за да не хлопа може да го въжеш от зад да е стегнато , но ще пренася вибрацията към купето и няма да ти е приятно ... Се пак провери дали нямаш прецакана тръба или да се държи на косъм ... Все входящите тръби към 2те гърнета с годините се касат от самото гарне и се даржат на една точица само ... Подмени задния тампон с по твърд на голямото гърне и може да се опраи ...katericata1 написа:Та занчи гарнето е сменено хванато здраво няма липсваши гумички и тампони а като мина през някоя клопка има едно продалжително тракане кажете как по др начин да захвана гърнето за да спре това !?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
ми задните амортисиори са сменени с MONROE и гарнето е ново обаче не ми се струва както трябва захванато тва трябва да е иначе сичко свети защото и след клопката продалжава да тропа едно такова остатачно и затихва само то е!marmil написа:А от къде си сигурен, че е гърнето? И аз си мислех че е от гърнето когато се разхлопа за първи път, но се оказа тампон на задния носач.Putno POWER
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар