Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

заден носач на мареа

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    заден носач на мареа

    Здравейте колеги на моята мареа комби от известно време забелязах че започна да потропва заден десен носач оказаха се лагери,втулка и тн. (ремонтен комплект) купих въпросния ремонтен комплект......имам скоби за пружини демонтирах пружината стабилизиращата щанга всичко е свалено дори и резервоара свалих защото е по удобно за избиване на болта ама.... ударих на камък няма избиване на въпросния болт молбата ми е някой колега ако знае нещо да сподели някой съвет благодаря предварително
    Fiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с

    #2
    И аз имах такъв проблем. Аз го реших така. Първо напръсках с спрей за ръжда между носача и моста защото болта заклинва там от мрасотия. Оставих малко да поотпусне и после с един по голям чук(тип рамбо ) започнах да блъскм по болта откъм главата му не от към резбата. След това с ключ и по здрава тръба опитвах да го превартя на някаде. Повторих упръжнението няколко пъти и тръгна.
    Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105hp

    Коментар


      #3
      Ами като си свалил вече резервоара - моста се държи на още 4 болта. Сваляш го и него и хем ще видиш дали имаш и разбити тампони. И аз преди седмица се сблъсках с проблема. Но реших да не свалям ауспуха и резервоара. Само "кантарчето"се откача!
      Прикачени файлове

      Коментар


        #4
        проблема е решен благодаря на отзовалите се
        Fiat Marea Weekend ELX 1.9TD 100к.с

        Коментар

        Working...
        X