добре че си забелязалнали знаеш - с новите дискове вземи и нови накладкина колко км ти е колата?и какви са ти сегашните накладки?
Колата е на 58100км, направи ми впечатление, че като спирам има празен ход на педала, след което направо "кове". Оказа се, че накладките бяха износени почти докрай, а апарата на едното колело беше блокирал и съм спирала на 3 колела. Явно са наливали само спирачна течност, защото като се оправи апарата спирачната течност се върна по системата и изтече. А накладките бяха оригинални Magnet Marelli /явно повечето оригинални части на фиатките са такива, поне при мен де /. Дисковете ги изгладиха, за да се махнат грапавините и ръба, но явно са доста изтънели и ще трябва да взимам нови. А сега сложих накладки Trusting. Сега като спирам всичко е нормално.
Този пробег не е реален.На 58 000 не е възможно дисковете да са ти изядени.Извода е даден в първото изречение. Вероятно колата е на 150 000 или повече или дисковете още не са за смяна :D По -големия ход на педала може да е бил от проблем с феродото отзад ако и не е имало хубава ръчна.Задните накладки гледани ли са ??? Връщането на течност обратно е естествено явление при слагане на нови накладки защото се връщат буталцата на спирачните апарати за да се "напъхат" новите по-дебели накладки. :D
Този пробек не е реален.На 58 000 не е възможно дисковете да са ти изядени.Извода е даден в първото изречение. :D
И аз не вярвах, че е толкова пробега, но се оказа, че е абсолютно реален Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 А по отношение на частите - всичко е възможно - като например оригинален лагер SKF на съединителя също да се скапе. Примери - колкото искаш могат да се намерят и не само с частите за фиати - факт е, даваме си парите уж за нещо качествено, а в последствие излиза боклук.
Този пробег не е реален.На 58 000 не е възможно дисковете да са ти изядени.Извода е даден в първото изречение. :D
и аз това се чудехмай точно ти беше писал, че си свалил дисковете от колата си на 300 000 кмно един колега с Рено Меган - първи собственик му е, ги смени на 70 000и един път беше сменял накладкивсе пак може и в сервиза да са го изпълзаляли че са за смяна дисковете
Този пробег не е реален.На 58 000 не е възможно дисковете да са ти изядени.Извода е даден в първото изречение. :D
и аз това се чудехмай точно ти беше писал, че си свалил дисковете от колата си на 300 000 кмно един колега с Рено Меган - първи собственик му е, ги смени на 70 000и един път беше сменял накладкивсе пак може и в сервиза да са го изпълзаляли че се смяна дисковете
Не, определено не съм аз Yellow_Flash_Colorz_PDT_23
Този пробек не е реален.На 58 000 не е възможно дисковете да са ти изядени.Извода е даден в първото изречение. Вероятно колата е на 150 000 или повече или дисковете още не са за смяна :D По -големия ход на педала може да е бил от проблем с феродото отзад ако и не е имало хубава ръчна.Задните накладки гледани ли са ??? Връщането на течност обратно е естествено явление при слагане на нови накладки защото се връщат буталцата на спирачните апарати за да се "напъхат" новите по-дебели накладки. :D
А за връщането на течността - именно при поставянето на новите накладки се наблюдава.
Да мойте дискове ги смених сефте преди месец на около 260 000 км. :D Явно добре сте следили темата ми за "Сработване на нови дискове"http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=5756 Добре че сложих и газ че се сработиха доста бързичко :D :D :D
Коментар