Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #31
    Punto_Manqk написа:
    П.П.Нови носачи не искам да купувам,защото 90% от предлаганото на пазара са боклуци,а единственото по-евтино,което мога да купя е Birth,която марка няма какво да я коментираме дори. Колеги не правя реклама а изказвам мнение,относно марката Birth.Това ми звучи като легендите купи си фиат да те е яд,моите носачи са Birth и съм супер доволен вече 50 000км никакви ядове,незнам може и късмет да съм изкарал но резултата е на лице.
    Пожелавам ти още много да изкарат Не знам дали си имал късмет на читави броики или шофираш внимателно,но за Birth съм си вадил изводи по мненията на недоволни колеги(не само от форумите за италиански автомобили).В момента по стечение на отстоятелствата(нямаше друга марка,а не ми достигаха няколко лева за МУГ) задния ми тампон е Бърт,ако изкара ще го похваля.Иначе тампонът на МУГ струваше само тои колкото половин носач Бърт и пусто ме свари неподготвен финансово )) Конкретно за тампоните,колегата lithrone ми препоръча Сидем.Цената им е нещо средно между двета,качеството не зная.
    Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха

    Коментар


      #32
      Tornado написа:
      alvanovo написа:
      Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!
      Да беше питал предварително за какво става дума.Рециклирам си носачите само в Казанлък и сега съм подготвил 3 броя за рециклиране като двата се нуждаят и от смяна на задни тампони които правя сам.Как ще го изпращаш с куриер ли 6+6 лв. за куриер и 11 лв. за ремонта много става?
      Дай адрес или телефон на майстора в казанлък.
      FIAT Stilo 1.9 Jtd

      Коментар


        #33
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=887395#887395
        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

        Коментар

        Working...
        X