Punto_Manqk написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рециклиране на шарнири и смяна на тампони на носач в Пловдив
Collapse
X
-
Пожелавам ти още много да изкарат
Не знам дали си имал късмет на читави броики или шофираш внимателно,но за Birth съм си вадил изводи по мненията на недоволни колеги(не само от форумите за италиански автомобили).В момента по стечение на отстоятелствата(нямаше друга марка,а не ми достигаха няколко лева за МУГ) задния ми тампон е Бърт,ако изкара ще го похваля.Иначе тампонът на МУГ струваше само тои колкото половин носач Бърт и пусто ме свари неподготвен финансово
)) Конкретно за тампоните,колегата lithrone ми препоръча Сидем.Цената им е нещо средно между двета,качеството не зная.
Fiat Tipo 1,4i.e. LPG машина ДзВеРъ ахахаххааххаха
-
Дай адрес или телефон на майстора в казанлък.Tornado написа:Да беше питал предварително за какво става дума.Рециклирам си носачите само в Казанлък и сега съм подготвил 3 броя за рециклиране като двата се нуждаят и от смяна на задни тампони които правя сам.Как ще го изпращаш с куриер ли 6+6 лв. за куриер и 11 лв. за ремонта много става?alvanovo написа:Утре ще изпращам носач за рециклиране в Казанлък. Ще пиша какви са ми впечатленията от обслужването и изработката!FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар