Колеги вчера забелязах че полуоските са ми омаслевени Доколкото ми казаха това е теч от скоростната кутия ... Въпроса ми е може ли да се оправи да не тече и опасно ли е така да се кара Предварително благодаря на всички
Приятелю,при всичките ми типота имаше такива ОМАСЛЯВАНИЯ.Не случайно подчертах последната дума,защото ако е ТЕЧ си е проблем ск. кутия да не изсъхне.Хубаво е да си провериш нивото на маслото в кутията.Айде със здраве!
Натисни маншоните на вътре, и ако имаш износване на полуоската, там където се търка със семеринга на маншона,смяната на маншон няма да реши проблема-пак ще тече.Имах такъв проблем и го реших по следния начин-източих маслото от ск. кутия,разтопих една кутия грес и го смесих с маслото след което го налях в ск. кут. и повече от 10 год. не съм имал проблем с теч.Иначе трябва да сменяш полуоските.Ако го правиш това нещо,го направи преди да тръгнеш на по-дълъг път,за да може да се разнесе греста хубаво навсякъде.
Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P
Градски не вярвам да са износени полуоските Ама ако има такова износване ще ги сменям, няма да им се размине Иначе мерси за съвета ... А защо само маншона няма да реши проблема Не задържа ли той маслото
Градски не вярвам да са износени полуоските Ама ако има такова износване ще ги сменям, няма да им се размине Иначе мерси за съвета ... А защо само маншона няма да реши проблема Не задържа ли той маслото
Разбира се, че може да е само маншон. Само че е комплект с лагерче, не знам дали има само маншон. Аз съм купувал комплект, а беше за смяна само маншона. Не е добре да се кара, ама никак - заминава маслото на скоростната кутия. За да се оправи, се сваля полуоската.
Е разбирасе, че ще се свали полуоската то иначе няма как да стане Продава се лагерчето с маншона (около 20 лева беше), а има и само маншона (3,50) ... Проблема не е в цената, а разбрах че зор се набива този лагер
За целта трябва да си направите или намерите подподящ дорник по вътрешното фи на лагера.Става и с тръба с подходящият размер.Ако можете и по двата размера-външен и вътрешен е още по добре.На типото и аз имах въпросното омасляване и смея да твърде че 90% се държи на лагера.Ако е от маншона течаще е видимо по голям.Няма нищо сложно но трябват и инструменти.
Fiat Uno 1000 Fire- Fiat Tipo 1.4- Tempra 1.4 i.e. -Bravo-1.6 16v-Мареа-1.9JTD-.Lybra 1.9JTD-Старата любав Мареа-1.9 JTD Fiat Stilo 1.9 jtd MW-powered by Emzo
новия лагер влиза много лесно с подходяща тръба по ВЪТРЕШНАТА гривна на лагера.зора е докато стигнеш чак до там, че бая разкачане, източване на масло и ако нямаш канал си е голямо залягане.
Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша
Коментар