Здравейте колеги, Имам фиат стило 1.9 jtd и най - вероятно ще сменям накладки защото чувам скърцане при спиране. Можете ли да ми препоръчате марка накладки и ако може да ми кажете трябва ли да сменям и дискове с тях ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви накладки да си взема?
Collapse
X
-
С текстар нямам проблеми като прегряване и скърцане
Темата мисля че отива към ’’колкото юзъри толкова мнения’’ :D Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
(зимата колата не се кара)
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
Добра препоръка праиш на колежката, мма сигурен ли си, че знаеш цената на Ferodo Racing предни накладки за Стило (примерно от серията DS2500, щот от тая серия стават за улична употреба) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Като знам на EBC Greenstuff накладките са към 170лв., тия на Ferodo са двойно със сигурност, даже и отгоре-440 левчета им е симпатичната цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Бая требе си го обича Стилото, даже според мен требе се е омъжила за него за да му купи такива накладки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 струващи 1/10-та от цената на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16_power_ написа:Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
Коментар
-
Мааааа ??? Знам що? http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1 440лв ???biser_as написа:Добра препоръка праиш на колежката, мма сигурен ли си, че знаеш цената на Ferodo Racing предни накладки за Стило (примерно от серията DS2500, щот от тая серия стават за улична употреба) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Като знам на EBC Greenstuff накладките са към 170лв., тия на Ferodo са двойно със сигурност, даже и отгоре-440 левчета им е симпатичната цена Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Бая требе си го обича Стилото, даже според мен требе се е омъжила за него за да му купи такива накладки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 струващи 1/10-та от цената на колата Yellow_Flash_Colorz_PDT_16_power_ написа:Феродо рейсинг бих препоръчал за предни....но зимно време не съм сигурен как спират
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
Кво точно требваше да ми покаже линк-а дет си дал? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Може би, че въпросните накладки са по-ефтинки от споменатите от мен 440лв. ли? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Щот по мои грубички сметки, от тоя магазин дет си посочил са даже по-скъпи Yellow_Flash_Colorz_PDT_16_power_ написа:Мааааа ??? Знам що? http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1 440лв ???
Коментар
-
К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.Ако имате нещо за мерене - ЛС, моля!Модераторски екип на fiat-bg.orgSedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
-
По-ефтинки са само по твоите сметки Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 , щот при директна поръчка на накладки за Стило 1,9ЖТД от този магазин нещата изглеждат малко по-различно Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Цена до БГ: накладки 152,31 лири + доставка до БГ 37,95 лири = 190,26 лири х 2,35лв. = 447,11лв. Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Аз грешка в сметките ми не виждам, а ти? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 А тон-а ми, не го мисли, идеален си е Yellow_Flash_Colorz_PDT_16_power_ написа:К’вот, такоа.Да по ефтинкИ са.Не можеш да смяташ!П.С. Оправи си тона не мисля, че е адекватен.
Коментар
-
В спорове и полемики не ми се влиза.Постнах буквално първия сайт който ми излезна :D
П.П. цената на стоката гледаме не на доставката :D Не разбрах ти защо гледаш на хората в паницата, кой и за колко ще си взима накладки?Темата е ’’препоръчайте’’ и това беше направено!
GTV 2.0 (612 A)now
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар