Колеги предстои ми смяна на задните аморт.,тампони и други работи.Някой да има инфо за аморт."DAMPO",предлагат ми ги на ниска цена и две години гаранция,и дали някой е ползвал продукти на тази марка.Поздрав.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна задни амортисьори
Collapse
X
-
Re: Смяна задни амортисьори
Предните ми амортисьори са ДАМПО - газови....Незнам какво да ти кажа за тях.Сменях ги март тази година.Единият все още е здрав, а другия хлопа яко...но с него влезнах в една огромна дупка и предполагам че там е изпуснал.Незнам сам си решавай, но аз следващия път няма да си взема ДАМПО.А между другото от Косер си купих задните КАЙАБА пак за по 65 лв. така че по добре КАЙАБА от 2.5 години карам с тях и нямам никакви проблеми.Успехekna написа:Колеги предстои ми смяна на задните аморт.,тампони и други работи.Някой да има инфо за аморт."DAMPO",предлагат ми ги на ниска цена и две години гаранция,и дали някой е ползвал продукти на тази марка.Поздрав.Fiat Bravo 1.9JTD 105
D I E S E L P O W E R
Коментар
-
http://www.osrav.it/PRO_106_eng.htmG...RYВсички знаем поне 1 или 2 от тези марки,лично аз съм се сблъсквал с Виктори,изглеждаше като пълен рециклаж и изкара около година.Fiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
I am in love with my cars
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар