Не ви ли се струва, че пружините на Стилото са много меки? Вози чудесно на прав път, обаче ако трябва да влезна по-бързо в някой завой, така се накланя, направо имам чувството, че ще се преобърна. Вече и свикнах де, но все пак какви варианти има за по-твърди пружини или едни coilover-и направо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини за Стило Multiwagon
Collapse
X
-
юХм... има ли разлика в предното окачване, между моделите и двигателите? На твоето пружините да не би да са по-твърди, защото ти е по-тежък маторя и ако да, може ли да сложа такива на моето. Не ти ли прави впечатление, че са много меки пружините на фиатката? Аз като я купих, на първия завой към магистралата за София, от Пловдив, спрях да видя да не е счупена някоя, мислих си, че ще се обърнаemzo написа:Coilover има само за хеч-а
Търси eibach линията, която сваля до 30мм, няма да имаш грижи с оригиналните амортисьори.
Четох в английския форум, че имало привикване в сервиза, зареди дефектни пружини и често се чупели...
Коментар
-
195/65/15... различни ли са сега твоите пружини или не? И дали са по-твърди, да сложа едни от дизелякemzo написа:Е ти си с 1 година по-нов от мене. Тези детски болести трябва да са излекувани при теб.Еми аз нямам оплакване като цяло, не става определено за влизане с вратите в завоите.А с какви гуми си ? Размер ...
Коментар
-
Ем такива пишеше, такива взех, ся гуми на две лета няма да сменяemzo написа:Ще проверя след малко.Ама ти кво искаш с тия гуми ? Те и 16ките са високи .... 55, освен да си прави среща на Карандила пак и да видиш на колегат iakvvu как е с 17"
А колегата с тия 17-ки, не знам дали всички дупки не са негови
Щото за Банско, по прочутия път Пловдив - Юндола, като падна в трапа и лошо ми става, той трябва джанти да сменя сигурно..
Не знам как не ти прави впечатление, не се ли накланя твоята в завой доста? Ходих и на стенд за амортисьори, направиха ми една кардиограма и всичко беше абсолютно наред, от тук стигам до извода, че пружините са меки...
Коментар
-
Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки
И возията си беше страхотна, не усетих разлика.
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Супер, другия път като идваш свиркайemzo написа:Различни са ни пружините.Моите са си само за ЖТД.Дали са по-твърди не знам.Ми не ми прави впечатление.Некст тайм като дойда до Плд може да ги сравним :Dp.s. аз го карах Стилото с 17ките на колегата, тази кола е направена за 17ки
И возията си беше страхотна, не усетих разлика.
За 17-ките не знам, возих се в една делта със 17 или 16 на 45 ли бяха, не зная, еми изпадаха ми зъбите, аз на всяка дупка имах чувството, че я носач и пружина се чупи
Не знам как не ти прави впечатление, но пък и твоето е по-късо от комбито, може би и затова, а и с какви гуми си?Последен въпрос, тия Eibach тук могат ли да се купят и откъде? А и да не струват майка си и баща си де, щото 1000 лв за едни пружини няма да дам... ще проверя в дойчланд как са...
Коментар
-
Под там разбирай Дойче
E10-30-001-04-22 Това са за теб.www.rudy96.com намирам в сайта на Айбах.Ако им звъниш, питай ги и за E10-30-001-02-22 (тези са за жетеде)---------403 лв. ги намерих тук ама сигурно и надолу ще може
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близко
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Мх... тва има някаква измама тука: Gladiator offroad-technikЮнит Тотал Реал ЕООДСеверозападна индустриална зона - гр.Пловдив(до автомагистрала Тракия, между Балканстар и LIEBHERR) Между Балканстар и Либхер е сокотаб и е една равна поляна.. къде да е това там? Има една малка къщичка и пише, че е трасе за пейнтбол или кво е.. ще им звънна на тия после, мерси многоemzo написа:http://www.offroad24.bg/homepage_BG/impressum.html питай и тия, поне са ти близко
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар