Купих си биалетка МУГ от Евро 07. Дали не е менте?Огледах я, добре е направена, има си пресован надпис.

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Биалетка МУГ от Евро 07

Collapse

X
- 

Защото те освен ментета друго не продават. По скапани части до сега не съм купувал. Маншони на вътрешни карета не изкараха и година и текнаха пак. На външните едното две седмици след смяната на път за морето се сцепи в движение. Ангренажния ремък на 45000км като го свалихме съжалявам, че не го снимах на какво приличаше. Всички ролки свиреха симфония. А им казах дайте най-скъпото дето имате ужким с идеята, да е качествено. Анди манди... Най-скапаната фирма от която може да се пазарува са Евро07 за мене. Продават само китаиски ментаци боклуци, като турски обувки, лъскави, ма карат една седмица и се разпадат.  
 Коментар
- 

Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
 Коментар
- 

Мареата е с биалетка тип щанга с два шарнира в двата края, не е като при теб.spark написа:Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
 Коментар
- 

И да добавя, че дори и на "малката" биалета може да се разбие тампонът който се нахлузва в щангата, което прави биалетата негодна.Airfan написа:Мареата е с биалетка тип щанга с два шарнира в двата края, не е като при теб.spark написа:Защо си купувате цели биалетки, кривят ли се или какво? Аз си купих само тампони за биалетки Pireli за 3лв от магазина на хи-тко и смених само тях, едната "шайба" на биалетката беше леко огъната и я изправих с чука и толкоз. Даже момчето в магазина не знаеше, че продават само тампони.
 Коментар
- 

Това ми звучи като "след дъжд качулка"Първо пазаруваш после "дали не е менте".Ами дори и да е ,вече си я взел ,та каквото и да ти кажем все тая.По принцип марката МУУГ си е достатачна реклама сама за себе си.Не по принцип в България всичко е възможно.На мен лично ми правят кофти впечатление щампи които са тип "боя" само .Истинските щампи най-често са в дълбочина....на пресаFiat Marea 1.9 JTD 105hp Weekend
 Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115hp
 I am in love with my cars
 Коментар
- 

Ами защото съм си купувал и аз муг от евро 7 и след 2 месеца бяха аут и то горе на щангата,затова му казвам,че най-вероятно е менте.Преди не обръщах много внимание на нещата които купувах за типото и си пазарувах само от овро 7 че ми е най-удобно,ама нищо не се оказа качествено.Всичко което съм сменял по типото от евро 7,съм го сменил пак само,че от AXM.Само да вметна че последно от там си купих пистов ремък който се разхвърча след 900км след слагането му.ogi28b написа:Защо смяташ че най-вероятно е менте?pecata написа:Най-вероятно е менте....Fiat Tipo
 Corsa b комби !
 Коментар
- 

колата ми е Фиат Брава от Евро 7 си купих Накладки Уж Феродо и какво след 5000 км и се разтропаха като минех през някаква дупчица и тропат и хората се обращаха и ме гледаха ... отдох до оторозиран сервиз на Фиат и от там си ги порачах и сега съм със тях вече 25 000км и не издават никакъв звук .. Евро 7 не струват не се лъжете хора не купуваите от тях ....
 Коментар
Реклама

Collapse

Коментар