Колеги какви са допустимите мм при износването на спирачен диск ?И ако ми се наложи да ги сменя - да ми препоръчате каква марка да са ?В познатите магазини за италианки има "GRAF, SENTECH, STEINHOF, LPR, KWP" - някой от тези ?За колата от подписа ...
Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни дискове - смяна ...
Collapse
X
-
Re: Спирачни дискове - смяна ...
Според Аутодата минималната дебелина на предните ти дискове е 21мм и 9мм. на заднитеMartin’s написа:Колеги какви са допустимите мм при износването на спирачен диск ?И ако ми се наложи да ги сменя - да ми препоръчате каква марка да са ?В познатите магазини за италианки има "GRAF, SENTECH, STEINHOF, LPR, KWP" - някой от тези ?За колата от подписа ...
От изброените от теб марки дискове аз лично не мога ти препоръчам никои (не са ми особено познати и нямам опит с тях)-на колите си ползвам дискове EBC Brakes UK или Brembo или ATE. За накладки съм доволен от EBC и Textar (за нормална употреба).
Коментар
-
отзад съм с текстар и често спирам от 160-80 до 30-40 за сега нямам оплакване от свирене или скърцане, да не би да са били някакво менте знам лиemzo написа:Дискове - EBC BrakesНакладки - пак техни.Цени и каталог - хеед аутоМога да предложа и текстар накладки - спирането е ненормално добро, но свирят !'93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
'97 Coupe 16VT 262WHP+
Коментар
-
Колеги какво ще кажете за дискове "Bendix" ?Тук ги има и цената май е за комплект ...http://www.kanex.bg/shop/avtochasti/...+1910ccm&ln=bgFiat Stilo 1.9 JTD (85 kW - 115 PS) `03
Коментар
-
Ами колега, предвид, че спират усезаемо по-добре от тези, които свалих - едва ли.Чакаме отзиви от МентеллитоS.W.A.T. написа:отзад съм с текстар и често спирам от 160-80 до 30-40 за сега нямам оплакване от свирене или скърцане, да не би да са били някакво менте знам лиemzo написа:Дискове - EBC BrakesНакладки - пак техни.Цени и каталог - хеед аутоМога да предложа и текстар накладки - спирането е ненормално добро, но свирят !
F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Предни дискове Бендикс от Канекс-1000 км - по 2мм ръб от всяка страна и нетърпимо тресе при спиране. Това плюс накладки Симер от Евро 07. Човека който кара колата не е състезател и кара кротко. Онзи ден пак комплект болтове за глава от Евро 07, марка Гласер - от 10 болта 4 тръгнаха да се късат на 8 килограма. Аман от Боклуци вече, повече няма да стъпя ни в Евро ни в Канекс. А, и още комплект предни амортисьори ДеКарбон от Канекс за Голф 2 - мъртви за 10 000 км, в същото време комплект задни ДеКарбон пак от Канекс за Фиат Крома - 70 000 км не са мръднали - не знам какво да правя вече.Приятен ден
Коментар
-
И аз съм такива, не съм ги избирал, разбрах чак като видях фактурата. Моите бяха обаче към 85 лв дватаMartin’s написа:Оказа се, че "Bendix-те" са около 220-230лв., а това било някаква правописна грешка ...Е аз за утре си поръчах "Metelli" за 132лв. - ще видим стават ли за нещо
...
Спира колата като преди, обаче.... как скърцам...майко мила
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар