Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Налага ли се реглаж или проблема е друг?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Налага ли се реглаж или проблема е друг?

    Здравейте колеги,значи в Неделя вечерта минах през един от големите трапове на околовръстното (източната дъга до Ботевградско) и резултата бе две десни спукани гуми и изкривена джанта. Както и да е - оправих се, но сега забелязвам че за да върви колата на право, трябва да държа волана леко надясно (да речем с 5 градуса). Преди траповете не беше така. Трябва ли да направя реглаж на предницата или проблема може да е друг (и по-сериозен)?
    Fiat Bravo 1.9 JTD

    #2
    колега, къде ги намери тея траповеимаш нещо изкривено и иска смяна. реглажа на предницата не може да се измести от трап, просто ти е отворило едното колело навън и ти тегли колата. съвета ми е незабавно да идеш и прегледаш предницата, защото може да стане голяма беля. Навремето, след удар в бордюр и никакво изместване на волана, след 100 км се скъса носача направо на една лада.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

    Коментар


      #3
      Колега взимай мерки защото аз 4 месеца карам така и не съм ходил на реглаж на сервиз като я закарам всичко е супер няма забележка но колата си бие на дясно лекичко не е много нормално.Отиди да я видят и и направи един реглаж и пиши какво става че аз все се ослушвам и май ще стане беля
      КУПИ СИ FIAT ДА НЕ ТЕ Е ЯД!

      Коментар


        #4
        Само докато чаках пътната помощ още двама си спукаха по две гуми, а преди мен имаше още един.. проклятие е да си шофьор в България.
        Fiat Bravo 1.9 JTD

        Коментар

        Working...
        X