Пускам нова тема, защото ме интересуват вашите коментари относно двете марки.Ще сменям:Спирачни маркучиПредни дисковеНакладкиСпирачна течностЗа дисковете съм почти на 100% сигорен, че ще взема Steinhof, но се колебая дали накладките да са Steinhof или Trusting.В момента карам с Trusting и съм много доволен. Върху Steinhof нямам наблюдения, но чувам добри отзиви.Целенасочено не пускам анкета, защото всеки гласува, а малко хора се обосновават.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накладки: Trusting vs. Steinhof
Collapse
X
-
Още един въпрос - Ако взема дискове Steinhof Sport, за които пише, че са вентилирани и перфорирани, няма да ли да дойдат дебели за моя спирачен апарат? И има ли възможност да се намали контрола на спиране при намаляне след слагане на перфориран диск и няма ли да е предпоставка за по лесно блокиране на колелата при по-малко усилие при натискане на педала.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
-
А дискове сменял ли си или само накладки?lumitimi написа:от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.Колега, никъде не съм казал, че карам с steinhofDiDoRs написа:Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
-
Не съм прочел правилно.Напълно и само ти си решаваш.Но ако минеш едно ниво нагоре сам ще разбереш за какво говоря.Имам предвид тея Steinhof са на нивото Trusting,Lpr не могат да се сравняват нито със Textar, нито със AT, TRW дори и със Ferodo.Друг е въпроса за финансите,но според мен ако сега нямш нужните пари по добре изчакай и си напарви нещата както трябва.reter написа:Така.. много интересно се развиват нещата... по-скоро неучаквано. Чакам да науча още мнения.Колега, никъде не съм казал, че карам с steinhofDiDoRs написа:Trustinga е пълно дърво.Незнам как караш със тея steinhof,но щом ти харесват.Това си е мое мнение но има къде къде по-добри наклатки и дискове.Alfa Romeo MiTo 1.3Mjet
Fiat Punto GT 1.4 Turbo 97 ex
Fiat Punto 1.9 JTD 01
Коментар
-
не, не съм сменял дискове а само накладките и разликата в спирането е значителна.никога вече няма да си купя ефтини накладки.batproho написа:А дискове сменял ли си или само накладки?lumitimi написа:от около три месеца съм със стейнхоф и не ми харесват.налага се да натискам по-силно.преди бях с галфер.разликата е съществена.FIAT STILO 1.6 16V 3 врати
Коментар
-
Точно това си мисля и аз, че при комбинация от дискове и накладки на една и съща марка, резултатите ще са в пъти по добриgamma написа:И аз съм доволен от steinhof. След сменени дискове и накладки колата си спира както преди с оригиналните.Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар