Колеги имам нещо като проблем преди само като си сложа крака на спирачките и колата спираше а сега като натисна педала на спирачките малко потъва и след това взима да спира ? От какво може да е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мек предал на спирачките
Collapse
X
-
Преди няколко дни забелязах проблема и явно постепенно се е появил не съм осетил кога е станало.ogi28b написа:Това откога си го забелязал - скоро ли, отдавна ли, рязко ли се появи като проблем, или постепенно се е задълбочило ? Сподели максимално много информация, от полза ще е.Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
Това мисля, че е защото като почвам да натискам спирачката понякога едно като престъргване се чува от заден десен барабан и тогава започва да спира.chaveto написа:Не е редно да улягат накладките след като и дисковете са нови. Принципно след смяна на накладки докато улегнат педала е по мек. Другият вариант е да имаш голям луфт между накладка и барабан/диск и докато се обере луфта педала пропада и след това става твърд.Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
Реклама
Collapse

Стига бе, моля ви, човекът може да си има доста сериозен проблем, нека не обръщаме темата му на майтап, поне докато реши проблема.

Коментар