4api написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори Optimal - мнения
Collapse
X
-
на мен в един сервиз ми сложиха такива предни , единия протече още на втората седмица другия още държи ама кои го знае до кога . Аз не съм доволен.На всичкото отгоре сега ми предлагат пак такива на по висока цена уж били читави но аз ги отказах веднага иде ми да прегриза волана от яд тия ’’маистори’’ направо се габаркат с менFiat Punto 1.1
Коментар
-
Колега, всичко зависи какво очакваш от амортисьора. При евтините марки, ГАЗОВИ е синоним на ДВОЙНОДЕЙСТВАЩИ. Което от своя страна, означава че ще возят много по-твърдо от МАСЛЕНИТЕ (Едностранно действащи). Ако си ползваш колата нормално, ти препоръчвам да си сложиш Маслени, за да ти вози автомобила нормално по нашите калдаръмени пътища. Ако пък караш по-спортно и искаш автомобила да е по-стабилен в завои при високи скорости , избери газови. Това е . Иначе, технология с газ под налягане е по-добрата, но малко марки предлагат варианти ГАЗОВИ, ЕДНОСТРАННОДЕЙСТВАЩИ. Което е най-подходящо за България. Ако можеш да си позволиш, вземи BILSTEIN....crazyjoe написа:Колеги и аз сигурно ще се спра на КОФАП...за Пунтото 1.7тд, но се чудя газови или маслени?FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар