имам фиат пунто 1.2 8v. когато натисна спирачка само 2 колела спират. обезвъздушавах но ефект няма! помогнете с мнения
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
спират само две колела
Collapse
X
-
Предполагам само предните 2 ?Отвори барабаните, може би не ти работят саморегулиращите механизми и челюстите не прилепват към барабана!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Не знам дали механизмите при Пунто имат нещо общо с Брава... но при мен за степента на натягане отговарят самонатягащите се маханизми между челюстите и гайката под скоростният лост. На Брава само се маха маншона на ръчната спирачка и гайката се натяга дори на ръка.Neno Er написа:Проблемът ми е следният.На техническият преглед на автомобила се оказа, че предните спирачки са добре, а задните и ръчната не са с необходимата ефективност.Преди около 2000км. съм сменил задните накладки с нови.Автомобила е Пунто-55, 1996г.чичо НеноFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Би ли ми казал как точно се прави? От коя страна се маха маншона, аз се пробвах, но не видях гайка. Защото след смяна на накладките механизмите така се саморегулираха, че сега трябва да дърпам ръчната с две ръце. Искам да охлабя малко жилото.Vladim написа:На Брава само се маха маншона на ръчната спирачка и гайката се натяга дори на ръка.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар