Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за скъсан маншон на ПУНТО 2..

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Малко помощ за скъсан маншон на ПУНТО 2..

    Здравейте,от 2 дни чета темите и немога да намеря нищо по проблема, ако има такава тема то МОЛЯ насочете ме или дайте мнение по проблема, а имено:на ПУНТО 2 1.2 е скъсан външния маншон на полуоската от към шофьорската страна. Въпросите са следнитеот опита ми с рено и пежо се сваля цялата полуоска. дали и при фиятката е така или има и по-лесен вариантдругото което ме интересува ще ми трябвали масло за доливане в скоростите.Най-общо казано това ме интересува, ще съм благодарен и на всеки пркатически съвет и мнение.Предварително МЕРСИ.П.П. МНОГО МОЛЯ не даваите мнения от сорта ходи на маистор и не се занимаваи. Благодаря

    #2
    Полуоската не е нужно да се свали но трябва да се откачи от главината и на място се сменя маншона. Продават даже такива където се разтягат като презерватив и може и карето да не се вади, направо го нанизваш.

    Коментар


      #3
      малииии... , че си бърз :D мисля да "използвам" случая и да сменя и лагера, че посвирва та главината ще се сваля със сигурност.даи малко по подробно за "презерватива" или наи малкото как точно да го търся в магазина.поздрави и мерси за идеята

      Коментар


        #4
        Нямам си и на идея как се казва, веднъж гледах как монтират такъв маншон и човека ми показа как малкият отвор се разтяга до големина на големият и маншона мина през карето.

        Коментар


          #5
          значи ако е подобно като на бравото, по-лесно ще ти бъде да я извадиш цялата... много по-удобно, а и е добре да смениш лагера там... пак казвам, ако е като при браво, а на място лагера не може да се смени.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

          Коментар

          Working...
          X