изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!Въпросът ми е следният: кои са най -най-най-хубавите(най умните
) накладки (предни и задни) за нашите ФИЯТКИ .нека не стане като реклама на определена марка ,наистина търся най -доброто !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
накладки
Collapse
X
-
Re: накладки
Личен съвет-избирай си по меки накладки,щото има модели на Феродо които ти скапват направо дисковете...Аз си сложих нови накладки отпреде защото майче старите ги подпалих при едно спиране от 180км/ч до 0 зарат едни полицайtomazo написа:изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!Въпросът ми е следният: кои са най -най-най-хубавите(най умните
) накладки (предни и задни) за нашите ФИЯТКИ .нека не стане като реклама на определена марка ,наистина търся най -доброто !!!
кат ги свалих се бяха напукали,а преди тва ми скърцаха и блокираха лесно
та си зех нови меки и хубави ама марката не я помна
нещо с R беше ама
Няма нищо по-подходящо от оригиналното, а такова се намира!А, ето ти инфо за сьщо добро производство, прави си изводите сам...www.simer.comtomazo написа:изчетох доста теми за накладките ,но общо взето всичко е как да си ги смениме сами !!Въпросът ми е следният: кои са най -най-най-хубавите(най умните
Коментар
-
от симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ на третия завой на някое спускане и вече свирят така че лично аз не бих ти ги препоръчал и то на браво петак което предразполага към по спортно каране спиране със симер и спиране със текстар също усещаш осезаема разлика на уното и в момента съм със симер, но то е 45 кс и то на газ кара се предимно в града от баща ми /бавно/ , на темпрата никога не бих сложил такава накладка -тва е лично мнение и не ангажирам никой с негоTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
racing накладките трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се ползва с подходящите racing, защото ако се използват с обикновенни, ще се окаже, че диска свършва преди накладките...."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Доста лошо звучи!За да не ги рекламирам и за да избегна всякакви субективни оценки и впечатления / понеже експлоатацията зависи от много фактори / пускам още ведньж линка.Разгледайте го внимателно и преценете сами: При толкова сериозна техника за производство /поне аз в този производствен бранш, такова чудо на техниката не сьм срещал - а сьм виждал техниката на доста именити фирми/, смятате ли,че тази фирма не е заложила и на авангардни технологии и на всевьзможни изпитателни тестове за постигане на конкурентно качество?www.simer.comот симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ
Коментар
-
Колега не разбирам от технологиите но определено от личен опит ти казвам че симер са от най-ефтините боклуци които се продават избягвай гиhit-ko написа:Доста лошо звучи!За да не ги рекламирам и за да избегна всякакви субективни оценки и впечатления / понеже експлоатацията зависи от много фактори / пускам още ведньж линка.Разгледайте го внимателно и преценете сами: При толкова сериозна техника за производство /поне аз в този производствен бранш, такова чудо на техниката не сьм срещал - а сьм виждал техниката на доста именити фирми/, смятате ли,че тази фирма не е заложила и на авангардни технологии и на всевьзможни изпитателни тестове за постигане на конкурентно качество?www.simer.comот симера по калпави накладки не съм карал диска свършва накладката НЕ

Alfa 145 QV Turbo
Fiat Brava JTD '01
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар