Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За цените на носачите ...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    носачи

    Здравейте Извинявам се че се намесвам в темата но ме заинтригува отговора за носача от лятта стомана на ,,,,мениджър Стоян,,,,,,,10 години съм работил във военен завод и трябва да ви кажа че всеки детаил се кове Единствено се лееха пробките на картера като не толкова отговорни но със задължителна 100% проба за твърдост Освен ако носачите на фиата вече не са,,,,,

    Коментар


      #17
      Колеги, заинтргува ме темата. като цяло съм абсолютно невеж по темата за окачването. при мойта брава минаването през павета или дупки е кошмар - тропа, дрънчи ужас. мин лято като ходих да ми сменят маслото помолих да ми прегледат окачването и момчетата казаха че единия заден амортисьор е замианл - другото наред. което мн ме озадачи - колата си тропа яко.та аз в бравата имам 2 носача отпред и 2 отзад или само по един? за амортисьорите - ясно. за цените на носачите като гледам са 70-80лв за брой. а амортисьорите как вървят? не че съм тръгнал да сменям нещо но като инфо :D благодаря предварително!
      Brava 103HP
      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

      Коментар


        #18
        Тя темата не е толкова какъв носач да си сложа, такива теми има бол, а по-скоро защо има такава разлика в цената и каква е разликата между модела с P накрая. Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е
        по каталог излизат едните стоманени другите чугунени от там идва разликата в кат.номер и в пари . на мен ми се вижда тази работа безсмислена да бяха направили стоманени или алуминеиви да , ама стомана и чугун няма голяма разлика , горе долу едно тегло стоманените би трябвало да са по здрави на счупване (не като шарнири) ама и чугунените са си достатъчно здрави ?

        Коментар


          #19
          т.е. може и с по-евтините да се мине ?
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

          Коментар


            #20
            те по-евтините са чугунените а аз лично досега не см видял някой да си вземе стоманени пък и не му виждам смисъла ,ако ми попадне някво друго инфо ще го споделя може пък и да има още някой гъдел де да знае човек .

            Коментар


              #21
              emzo написа:
              Колеги, никъде няма да отскачам за съжаление, така че остават MOOG като вариант.Тя темата не е толкова какъв носач да си сложа, такива теми има бол, а по-скоро защо има такава разлика в цената и каква е разликата между модела с P накрая.Ако съдя по сайта на MOOG, P модела идва в кутия (bоxed).Там други разлики няма.Но не вярвам само това да е.http://i41.tinypic.com/von0b6.jpg
              Здравейтеразликата между носачите е материала от които са изработени Р означава стамана.

              Коментар


                #22
                Сложих носач на фирмата AYD-Chassis (Тюркиш), не знам колко ще издържи, но предвид атрактивната цена, на която аз го взех ..... все ми е тая.
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                Коментар


                  #23
                  И колко точно е атрактивна цената ???
                  '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.



                  Коментар


                    #24
                    62 в магазина - 40%
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                    Коментар


                      #25
                      62 - 40% = 37,2 лв.Ако офертата е такава , вземи десетина да имаш за всеки случай :D П.С. Я кажи де е тоя магазин да мина и аз да си взема 10 - 15 килограма докат са още пресни
                      '99 Fiat Bravo GT 1.9 JTD 105 h.p.



                      Коментар


                        #26
                        A да бе, то ако ставаше така ...... нямаше да дам толкоз пари досега :D
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

                        Коментар


                          #27
                          колега аз си купих nk за 50лв. за 4 месеца са на нивото на старите ми.Дайте ми съвет за марка по читави носачи.

                          Коментар


                            #28
                            Утре ще карам Бравото в сервиз за смяна на носачи предни, външни кормилни какрайници, беалетки и буферни тампони на задният мост. Всички чаркове марка OCAP.По късно ще пиша за впечатления Ъ-ъ-ъ-ъ, цените по спомен:Носач ~ 75 лв.Беалета комплект ~ 15 лв.Кормилен накрайник външен ~ 15 лв.В сервиза - смяна на всички части + реглаж преден мост ~ 115 лв.

                            Коментар


                              #29
                              аз съм слагал delphi дъщерната им фирма moog и шведските sidem за тях знам ,че карат за тези които не карат не искам да пиша .

                              Коментар

                              Working...
                              X