Решил съм да сменям задните накладки-досега съм слагал само симер !!!Решил съм да пробвам тръстинг!!!Коя е най-добрата серия на феродо!!!!!Тук е по-подходящото място за тази тема.Модераторски екип на fiat-bg.org.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За накладките-какви да сложа
Collapse
X
-
Re: За накладките-какви да сложа!!!!!
Всичко което ти го продават от Еврото е......Най-добрите накладки които можеш да си купиш от магазинната мрежа в страната са Текстар.Повярвай това СА накладките,казвам го от личен опит,първото също го казах от опит
Хич да не е аз доста спирам щото имам нужда
Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
-
Мдааа, нормалният Текстар показва отлични качества по тукашни наблюдения.За цената си е перфектен.Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червено на 1100 кубиковата ежедневка и след 5 минутно каране по трасе ги подпалих и престанаха да спират.Но това си е резултат и от невентилираните дискове.Ако говорим за най-добрите на Феродо за улична+лека пистова употреба, то това е серията ДС 2000, заменена от ДС Перформанс. Но тук говорим за цена за 4-те колела от 300++ лв
Внимавай да не подбереш задни накладки с по-голям коефициент на триене от предните, че ще се превърнеш в дрифтър по неволяandreigg написа:Решил съм да сменям задните накладки-досега съм слагал само симер !!!Решил съм да пробвам тръстинг!!!Коя е най-добрата серия на феродо!!!!!
Коментар
-
Ferodo Target - зелена кутия - за нищо не става - може би затова и не го мяркам на сайта на Ferodo.Ferodo Premier - червена кутия - за "екстремисти" - не знам как е. Аз като не такъв съм си доволен от него и с друго не карам.Ferodo SL - червено-сива кутия - от скоро (поне преди 2 години си мисля, че я нямаше) е тази серия - по писаното в сайта на Феродо, би трябвало да е на нивото и малко отгоре на Premier-a. При последната смяна на пр. и задни накладки едното комплектче ми се падна такова - някакви особености не съм забeлязал - нито като +, нито като -. http://www.ferodo.co.uk/ferodo_home/car.html#brakeИначе, както е написал ici, Ferodo Racing сериите са "върхът на сладоледа" за "екстремисти", ама вървят комплект с тубички напукопетин...http://www.federal-mogul.com/en/Afte...cingBrakePads/Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червеноAR 75 2.5 V6 `08.86 - Ех
AR 155 1.7 TS `07.93 - сиромашки тунинг, + JR, APEX, + B6 отзад - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 `12.93 835С1.000 С АГУ тунинг - вече 2.0 TS 8V Turbo с ескрите от горната...
Коментар
-
Оп, омешал съм моделите и цветовете.Точно Таргета е зелен и сложих такива задни, а червения Премиер отпред.И както писах се подпалиха след няколко обиколки - не търпят претоварване.Точно в това се отличават нормалните общодостъпни Текстар от другите - държат доста повече на натоварване.TRENDi написа:Ferodo Target - зелена кутия - за нищо не става - може би затова и не го мяркам на сайта на Ferodo.Ferodo Premier - червена кутия - за "екстремисти" - не знам как е. Аз като не такъв съм си доволен от него и с друго не карам.Аз наскоро сложих нормално Феродо Таргет червеноРейсинг серията я оцених при първото нощно тестване.Направих няколко силни спирания и като видяхме дисковете - светят ярко червеноTRENDi написа:Иначе, както е написал ici, Ferodo Racing сериите са "върхът на сладоледа" за "екстремисти", ама вървят комплект с тубички напукопетин...http://www.federal-mogul.com/en/Afte...cingBrakePads/
Но това прегряване въобще не се отрази на ефективността на накладките.Ако бяха нормални щеше да е като с вкаменен педал и без никакво спиране.
Коментар
-
Бъркаш колега,Textar си е най-доброто което може да се купи.Аз лично няколко пъти съм ги подпалвал мойте и както каза Ици за неговото Ferodo нямаше никаква разлика.Това Феродо което си купуваш от магазина е пълен ташак,истинското Феродо се поръчва от специализирани фирми,една такава е Проспиид Моторспорт ,друга е Адвенчър Кар на Ники във Варна.Това Феродо което те продават не можете да го намерите по магазините.Текстар го продават Ауто Хит и В&Г(ако не се лъжа или бъркам буквите).stef написа:според мен са на едно ниво, което и да вземеш няма да сбъркашvsd написа:Колеги, ако сравнявате ATE с Textar, кое според вас е по доброто.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Да В&Д ауто е вносител на Textar. Преди ги бях питал за предни накладки за Bravo, и ми казаха цена около 70-80 лв. Предполагам, че и задни ще имат.http://www.vdauto.com/bg/index.php
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар