В настоящия момент
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Амортисьори "COFAP"...?!
Collapse
X
-
Гаранция имат и тя е една година, но зависи кой ги продава!Далеч сьм от мисьлта да правя реклама на " COFAP ", / не са мое производство / а пьк продавам и MONROE и още две марки! Целта на поста е да хвьрля повече светлина вьрху една марка от която и аз се изненадах, като нучих за обема и на производство и световния дял който заема. Все-пак каквито и лични впечатления да споделим, много именити производители отдавна са я претеглили и са я предпочели за оригинално вграждане - а това едва ли някой може да отрече!Моите впечатление са много добри! Монтирал сьм и на двата си автомобила COFAP по различно време, едните от които са на повече от 2 год. Не сьм забелязал до сега разлика в поведението на автомобилите в сравнение с оригиналните амортисьори!Много е важно и кой какви е предпочел: масленни или газовомасленни, тогава може да има различия вьв возенето!Така, че всичко е вьпрос на лични предпочитания, както при ракиите - няма най-добра!но пък нямат гаранция
Коментар
-
Основно в Пловдив се разпространяват от Евросървис 07 май бяха, но аз от 2 месеца чакам да доставят за Типо, ама се услушват!georgiarg написа:Blue Storm магазина, където ги гледах се намира на кръстовището на бул."Княгина Мария Луиза" и бул."Източен".Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Защо се изненадваш! Просто правят конкуренция на китайците и нискобюджетните им боклуци. Не знам какво е качеството им, но със сигурност не получаваш кой знае какво. По света чудеса не стават!!! Евтино и качествено - Да, Да!!!hit-ko написа:и аз се изненадах, като нучих за обема и на производство и световния дял който заема.но пък нямат гаранция
Fiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар