Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвместимост на окачване на мареа уикенд 2.0/147

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

съвместимост на окачване на мареа уикенд 2.0/147

Здравейте доста теми изчетох но за 2.0 20 не видях конкретно инфо дали има взаимозаменяеми части по окачването? интересува ме по конкретно амортесиори (предни и задни)от друг двг пасват ли? Моите каяба вече предават богу дух след 7 години служба , и каточели и колата се смъкна малко по ниска ми се вижда напоследък явно и пружините са омекнали . Дайте идея от какво мога да ползвам амортесори(или цял макферсон) , видях че колеги успешно на 1.6 слагат от дизелови и дори малко височината подобряват. Нарочно питам за замяна поради причина че няма да карам колата още дълго макс 1 година , после нова и не желая да наливам пари в нови амортесиори пружини и още. каябата беше 190 лв бройката когато купувах Мерси предварително.
    weekend hlx 2.0 20v

Май от ЖТД ставаха
    Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
    Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
    Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
      Май от ЖТД ставаха
      Кое става по точно - амортесорите или целия макферсон с пружините
      weekend hlx 2.0 20v

Коментар

killah_baby написа:
        flippy89 написа:
        Май от ЖТД ставаха
        Кое става по точно - амортесорите или целия макферсон с пружините
        комплект всичко
        Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
        Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
        Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

flippy89 написа:
          Май от ЖТД ставаха
          Ако правилно съм те разбрал значи 1.9 и2.4 жтд трябва да стават? Защото по темите ровейки се видях само за 2.4тд и жтд че ставали , но това го казват само в една тема .Благодаря ти за отговора.
          weekend hlx 2.0 20v

Коментар

По-добре ги виж в някой каталог като кодове дали са еднакви. Че като нищо може да са променили нещо "в движение". То ЖТД-то нали е стар и нов вариант, все ЖТД се води.

Коментар

Salvador написа:
              По-добре ги виж в някой каталог като кодове дали са еднакви. Че като нищо може да са променили нещо "в движение". То ЖТД-то нали е стар и нов вариант, все ЖТД се води.
              сега ги проверих по каталог на онлайн магазин :Предни амортесьори стават от 2.4 жтд и 2.4тдЗадни по каталог номера съвпада с всички дизели + 1.6 и 1.8 бензин Самоче имаше разлики в кат. Номера на пружините и не знам проблемно ли е това до толкова че да не си паснат.
              weekend hlx 2.0 20v

Коментар

Гледай ги по взаимозаменяемост. Номенклатурите се променят през известно време, без самият детайл да се променя съществено. При доста детайли...някоя резба мине от 8ца на 10-ка и ето ти друг номер. Виж ги в ЕПЕР-а и от там си сваляй номерата, за да търсиш заменяеми.

Коментар

Working...
                X