Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brke.Lamp Fail /error - C1107/

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Brke.Lamp Fail /error - C1107/

    Прочетох доста теми с този проблем но за съжеление без конкретно решение....Както в повечето случай и при мен започна от време на време но сега е постоянно....ходих на диагностика и дава грешка C1107 без информация за грешката проверих в нета и открих само /Circuito di entrata attivazione funzione ABS/.Опитах и с друг компютър да направя диагностика дава същия номер на грешката но обяснението е че бордовия компютър не разпознава спирачките...Та въпроса ми е някой намерил ли е конкретно решение и обяснение на този проблем? Фиат Стило 1.9 Мултиджет.

    #2
    Писано е стотици пъти. А десетки пъти и от мен Вариантите са:- проблемна стоп машинка- проблемна букса на заден стоп- проблемни писти на заден стоп , ето прясно от онзи ден -
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      Стоповете са проверени и почистени... нямаше никакви аномалий и окиси освен че на една стоп лампа беше леко затопена калаената пъпка и леко червената пласмаса пред нея..стоп машинката не съм я тествал детайлно само че при натискане на педала стоповете светят и при диагностика с компютър отчита вкл. и изк. ако това не дава гаранция за изправност как я тестваш ти?

      Коментар


        #4
        С нова от магазина , за справка - UK форума.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар

        Working...
        X