S_BANKOV написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спирачни барабани ?
Collapse
X
-
Завъртат се на струг, ама как ще ги хванеш? Ако ги сложиш на универсала, няма никаква гаранция, че той не мята. Технологията е следната - в универсала се стяга парче стомана, чугун, или каквото има и се застъргва диаметър колкото на шийката на главината. Барабанът се слага на шийката и с плоча се притиска с центъра на задното седло. Така е центрован, все едно е на главината, така се престъргват дискове и барабани. Колко мислиш, че ще иска стругарят за тази операция? Чугунът и стоманата с такъв диаметър не са без пари, а дорника след сваляне от универсала не става вече, стърже се наново.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
-
яз си имам вуйчо стругар, парЕ не ми взЕмаmuns61 написа:Завъртат се на струг, ама как ще ги хванеш? Ако ги сложиш на универсала, няма никаква гаранция, че той не мята. Технологията е следната - в универсала се стяга парче стомана, чугун, или каквото има и се застъргва диаметър колкото на шийката на главината. Барабанът се слага на шийката и с плоча се притиска с центъра на задното седло. Така е центрован, все едно е на главината, така се престъргват дискове и барабани. Колко мислиш, че ще иска стругарят за тази операция? Чугунът и стоманата с такъв диаметър не са без пари, а дорника след сваляне от универсала не става вече, стърже се наново.S_BANKOV написа:Е не бъзикаш ме,muns61 написа:Съвсем сериозно те питам, как се проверява?S_BANKOV написа:И все пак преди да ги монтирате ги завъртете да ги видите дали всъщност не са криви.
Завъртат се на струг.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
От както съм я купил от 1 година - задните не съм ги барал въобще . Предните всичко е сменено. Преди 10 дни ходих на преглед и задните трудно минаха - стана ми ясно , че има някакъв проблем. Трябва както казваш да отида на сервиз и да се видят маркучи и т.н .ogi28b написа:Ама има ли изобщо проблем? Защо искаш да ги сменяш тея барабани? Всичко останало проверено ли е? Цилиндър, маркучи, челюстите? Поне от началото на темата останах с впечатление, че ще сменяш само барабаните по някаква причина, а честно казано - това е може би последното по важност нещо в спирачките.Tadeli написа:Благодаря ти !ivel написа:ами тогава слагай trw и забравяш за проблема
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар