Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте пружини за Fiat Stilo MW 1.9JTD

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Препоръчайте пружини за Fiat Stilo MW 1.9JTD

    Колеги дайте съвет какви предни пружини да си взема за Стилото, че дясната си е вече много клекнала последните 2 намотки са почити допряни и все ме съмнява, че е сменяна с такава за бензинов двигател. Аз още като я взех ми се виждаше бая ниска отпред, носачите с колко бродюри са се запознали само... Ходих одеве до Александър ауто в Пловдив и ми казаха оригинални 208 левчета бройката пълен аналог KAYABA Японски 70лв. Честно казано предпочитам да се оръся повече пари ама поне да ги знам че са оригинални и комфорта с возията ще е същия P.S. Зачетох се и за тези Lesjöfors и мисля на тях да се спра ако ще е по евтиния вариант утре ще проверя какви са им цените.
    Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
    Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

    #2
    Скоро сменях на Стилото ми само че е бензиново 1.6; kyb сложиха те са на Kayaba rh2619 им е номера, 80 лв бройката, да ти кажа харесва ми как стана, но като цяло колата си е ниска отпред, очаквах да стане малко по висока с новите но е същата! Иначе така и не разбрах защо след смяната забелязах че на амортисьорите като дигнеш предния капак горе единия болт ми е рязан личи си, и дали е нормално да стоят гумените уплътнения малко във въздуха спрямо ботуша отгоре! Иначе ме се бяха закъсали и тампоните на амортисьорите, смениха ми и тях по 56лв бройката те вървят тампона с лагера, и за труд 60лв, та 330лв ми стъпи всичко!!

    Коментар


      #3
      От днес вече съм в новите пружинки Lesjöfors, които са направо супер. Колата вече е равна, но пък сега си ми липсва спортния вид понежи ми се струва мнооого висока а тя е в нормалния си вид реално. Ще кача и снимки тези дни просто сега вали и няма как да покажа резултата след смяната. За сега е рано да се каже колко са качествени тези пружини, но я препоръчвам защото и возията си е същата и колата си изглежда както трябва, а не да задирам носачи като искам да се кача някъде колкото и внимателно да го правех или в всяка неравност и дупка да си чувам предната маска. :P
      Fiat Stilo 1.9 JTD 115hp MultiWagon 2004
      Lada 2105 1.3 60hp 1990 :D

      Коментар


        #4
        Колега качи снимки, най-вече ме интересува горе на ботуша като дигнеш предния капак винта на амортисьора където се вижда, с едно кръгло гумено уплътнение на него, как се е получило, ще кача и аз снимка тия дни на моите Каяби.

        Коментар

        Working...
        X