Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105
Collapse
X
-
BaneЕтикети: –
-
Re: Препоръчайте ми амортисьори -Bravo JTD 105
Здравей колега! Бих ти препоръчал Kayaba или Bilstein. Отзивите и личните ми наблюдения са добри. Цените са около 65лв на брой.Bane написа:Колеги, кажете с какви амортисьори карате, колко км, цена, возия?По принцип търся по-трърда возия. Но главна търся нещо надеждно, което няма да ме остави след 20-30к км.ex. Fiat Marea 1.6 16V
ex. Lancia Dedra SW 2.0 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
-
Bane
Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
-
Bane
И гаранцията важи само ако са сменени в техен сервиз, барабар с всичко останало от окачването.emzo написа:И на 20-25к ги пиши омаслени.ilian4o88 написа:MONROE REFLEX с три години гаранция
Коментар
-
Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Bane
Вносители има много, но специално за каяба аз знам един официален вносител. Попитах какво производство са, защото на някои каяба случайно пише made in spain, ако ме разбираш.packo84 написа:Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
-
гаранцията ти я попълват дам където ще ти сменят амортисьорите.Задължително си взимаш буферни тампони и прахозащитниBane написа:И гаранцията важи само ако са сменени в техен сервиз, барабар с всичко останало от окачването.emzo написа:И на 20-25к ги пиши омаслени.ilian4o88 написа:MONROE REFLEX с три години гаранция"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Ами май една варненска фирма е официален вносител на Каяба от доста години. Но по ред причини аз предпочитам да ги купувам от една от най-големите фирми за авточасти в Европа, която има клонове и в България. Колкото до това, на което си попаднал- предполагам че е от варненската фирма, но и тези от Чехия също имат 2 години гаранция- без значение дали си ги монтираш сам или в сервиз.Bane написа:Вносители има много, но специално за каяба аз знам един официален вносител. Попитах какво производство са, защото на някои каяба случайно пише made in spain, ако ме разбираш.packo84 написа:Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?ex. Fiat Marea 1.6 16V
Lancia Kappa 2.0 VIS
Коментар
-
Bane
Колега, каяба официално имат един завод в европа - в Чехия. Да не говорим, че за България се внасят части ниво3, демек трето качество. Отделно има и ментаци на които само лепенките са им каяба. Същото е и с билщайна, китаеца може даже и да брандира метала и няма да разбереш, че са ментета. Отделно за фиат браво специално, от билщайн дават задни амортисьори 100 паунда бройката и предни 160 паунда бройката.packo84 написа:Ами май една варненска фирма е официален вносител на Каяба от доста години. Но по ред причини аз предпочитам да ги купувам от една от най-големите фирми за авточасти в Европа, която има клонове и в България. Колкото до това, на което си попаднал- предполагам че е от варненската фирма, но и тези от Чехия също имат 2 години гаранция- без значение дали си ги монтираш сам или в сервиз.Bane написа:Вносители има много, но специално за каяба аз знам един официален вносител. Попитах какво производство са, защото на някои каяба случайно пише made in spain, ако ме разбираш.packo84 написа:Каяба имат завод в Чехия, който произвежда амортисьорите от марката, които се предлагат на българския пазар. Febi къде имат заводи за амортисьори съм им изтървал края. Вносители има колкото искаш и на двете марки- въздържам се от коментари за вносителите, защото обсъждаме марките амортисьори, а и не искам да правя реклама или да злословя.Bane написа:Колега за 65 лева бройката, ме съмнява че само лепенките ще са им билщайн и каяба. Какво производство са? Кой е вносителя?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар