Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за боядисване на Киро

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    На мен Киро ми направи много хубаво предната седалка на колата. Наистина е точен и не бави. Но по скромното ми мнение не може да уцелва цветовете и не изпипва детайлите при изчукване. За закърпване на нещо вътрешно, което няма да се вижда го препоръчвам. Но за изчукване и боядисване на нещо, което ще се вижда повече няма да му се доверя. Имах огъната врата, която я боядиса в различен цвят и й изглади оригиналната извивка над гумената лента на вратата. След като го питах защо има разлика в цветовете ми каза, че трябвало лака да го напече малко слънце.Преди години в Булинс също съм ходил на тенекиджии, но там такива теории за лаковете не съм чул, а пък и цветовете си бяха точни още в началото. Не съм го питал защо не се е справил с извивката защото ми се струваше безпредметно. Услугата ми струваше 200 лв. А за предната врата, която беше по-малко ударена ми поиска 100лв., но аз се отказах да я правя. Резултата може да го видите от снимката, която прилагам.
    Прикачени файлове

    Коментар


      #17
      Затова, поне по моето скромно мнение на НЕтенекеджия и НЕбояджия е по добре сами да си набавяте боята, защото бояджията не прави боя, а боядисва.Аз искам да ми е перфектно боядисана и мърморя, ако не е.Но ако цвета не е идентичен с останалата част от колата, правя скандал на магазина за боя, откъдето аз лично съм си я купил [боята].Отишъл съм с колата, имат оригиналния код и се надявам да не са далтонисти, като сравняват с тестерите [правоъгълните картончета].Те са точно за това, за нюанси на остаряла, изпечена боя.Та вземайте си вие боята и задължително заедно с автомобила.А ако има начин и да договорите неустойка, ако нещата не са наред, още по добре.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

      Коментар


        #18
        абре пичове не че нещо ...ама що не сложите и един адрес, че скоро трябва да си пребоядисвам пунтото и да намина да се поразбереме с майстора .

        Коментар


          #19
          Точен адрес не знам, но на първа страница в темата има телефон и карта, които са актуални.Ето тук си го представям - http://pininthemap.com/pp2a8a4fc193119fb50 в понеделник ще ходя аз.Забравих да напиша - доволен съм и от човека и от работата, едно огледало ми боядиса.
          Brava 1.6 16V 103hp

          Коментар


            #20
            Искам и аз да похваля тенекеджията Киро. Много добре ми направи колата.Бях си ударил Бравото отзад левия калник и той много добре я изправи и боядиса. Оставих я в четвъртък вечерта. Той я почна в петък и в неделя следобяда беше готова.

            Коментар


              #21
              Ок, до тук мненията са горе долу 6:1 в полза на Киро.Освен цялостно боядисване на колата на майка ми, която същата беше направила на войнишко канче,оправи доста детайли по моята, както и фаровете. Адски съм доволен!Карта (сервиза е срещу мототехника улицата, в края на правата, преди първия завой, минава се покрай пожарната и една сграда (тая втората е пълна с опасни програмисти и за тва е с големи дувари - не приближавайте!):
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

              Коментар

              Working...
              X