Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся сервиз за ремонт на ГНП на TD100 - Бургас

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Търся сервиз за ремонт на ГНП на TD100 - Бургас

    Случката е следната.Преди 5 месеца правих ремонт на ГНП.Познато за повечето тук.Сега пак протече, но преди това започна да свети лампата която е като разпръсквач.Закарах я на този, който прави помпата, каза, че трябвало на комп. да се закачи.Днес я закачих на компютър на БОШ сервиз.... Не може да разчете данните.Вика ми тоя ПЪН да си оставя колата за няколко дни, да провери всички връзки от буксата към компа.Запитах го да не е вдигнал температура и си заминах.Закарах я на помпаджията да оправи поне теча.Оставям му колата и му казвам така и така и той ми вика"ООООООО ама тва е от клапана, дето е за изгасянето на колата.Може и от него да ти дава грешка и да започва да работи по твърдо и шумно колата".Както и да е оставих му я, защото тоя клапан бил на лошо място и трябвало да я свали.Майната им на парите, ама Бива ли такова разкарване за няма нищо, и няма ли толкова в Тоя град някой, който даразбира поне малко от тези италянски коли.На драго сърце бих отишъл някъде, където да ми направят колата най накрая.Ако някой има човек(качествен) моля да сподели, може и на Л.С.

    #2
    Ямбол? specialistа? Знаеш го нали?
    00' Bravo 105 JTD

    Коментар


      #3
      Аз само време да имах..... ама нямам време да се разходжам до Ямбол и обратно.

      Коментар


        #4
        Сори пич!Аз затова сменям всичко,защото знам че не мога на място да направя подчти нищо.Вярно че излиза малко скъпо,но поне е със гаранция!Поздрави!

        Коментар


          #5
          Не мога да ти помогна, ама да пуснеш в дизеловия раздел тема, че търсиш сервиз и то с такова заглавие... Някой ако ползва търсачката, какво ще разбере от това заглавие, освен че си с ТД100? После - "Що търсачката не ми намира нищо?"

          Коментар


            #6
            в кв. ЛОзово
            STILO JTD

            Коментар


              #7
              В лозово бягат от помпи Лукас.... виж дай им БОШ няма проблеми.Както и да е , колата вече е готова срещу 20лв но утре като я взема ще разбера какво и е било.

              Коментар


                #8
                И в крайна сметка има ли някъде освен на БОШ сервиз да се направи диагностина на колата?

                Коментар

                Working...
                X