Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смяна на съединител - къде във Варна

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Смяна на съединител - къде във Варна

    Колеги на път за Кранево съединителя си замина (не отделя), стигнах някак, но сега стои въпроса къде да го правя. До колкото разпитах тук май няма къде и ще ходя до Варна. Препоръчайте ми сервиз. Ако е на ’лесно’ място още по добре, че не познавам града и с този съединител ще е мъка да стигна.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
    ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
    Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

    #2
    говори с колегата /////, той работи в сервиз. Ще видиш зор да се дойдеш до Вн, защото откъдето и да минеш е як баир нагоре. Този през Кичево е дълъг, но по-полегат. Ако минеш по този път, сервиза ти е на 1 мин градско каране от влизането в града, грубо казано. Няма да имаш проблеми да се ориентираш дотам. п.с. предвиди тръгването рано утре, защото сега целия Дч, Вн, околните села ще се изсипят в кранево.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

    Коментар


      #3
      Re: Смяна на съединител - къде във Варна

      BobyK написа:
      Колеги на път за Кранево съединителя си замина (не отделя), стигнах някак, но сега стои въпроса къде да го правя. До колкото разпитах тук май няма къде и ще ходя до Варна. Препоръчайте ми сервиз. Ако е на ’лесно’ място още по добре, че не познавам града и с този съединител ще е мъка да стигна.
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1114302#post1114302 Тук е точното място. Ако те притеснява нещо, помоли да те дръпнат на въже.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

      Коментар


        #4
        Благодаря на всички

        Благодаря на всички за бързата реакция. Оказа се че жилото (там където е гайката за регулиране има едно гумено тампонче което се е скъсало и все едно ми е охлабило жилото с 5-6мм) е направило проблема. Той съединителя си е пътник така и така и след 3 дни съм в Ямбол за смяна, та закрепих положението.
        ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
        Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006

        Коментар


          #5
          Лелее.. от Козлодуй до Ямбол или Варна за съединител! В Козлодуй или в краен случай Свищов няма ли майстори, и там коли карат?!
          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

          Коментар


            #6
            човека сигурно е отишъл на море, и тогава го е предал съединителя.. близо е до ума, едва ли е чак толкова хамав да тръгне с разпилян съединител.

            Коментар

            Working...
            X