Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много кадърен автомонтьор, препоръчвам го!

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Много кадърен автомонтьор, препоръчвам го!

    Здравейте, колеги. За цялостното обслужване на фиата се доверих на сервиз Данди в кв.Илиенци(София). Ако някой от форума има питане относно адреса, нека пише. Момчето е опитно и кадърно. Има и човек, който се занимава основно с електро проблеми. В моменнта имат и някаква промоция за преглед и не знам какво беше. Цените са им народни, но качеството и бързината са по-важните. Не искам да звучи като реклама, но който иска да се убеди, да пише.

    #2
    Цени на автосервиза в илиенци

    Смяна на:-шарнирен болт или накрайник - 10 лв-гумен маншон - 15 лв-външно каре - 25 лв-вътрешно каре - 35 лв-съединител - 80 -130 лв-амортисьор - 15 лв-ангренажен ремък - 60 лв-пистов ремък - 20 лв-масло и филтри - 10 лв-накладки дискови(комплект) - 15 лв-накладки барабанни(комплект) - 20 лв-смяна на радиатор 50-80 лв-смяна нагарнитура на глава (с шлайф) 90 лв-смяна на лагер на главина 25-35 лвПреглед за изправност на всички системи на автомобила - 10 лвОбезвъздушаване на спирачна система - 15 лвДемонтаж+монтаж на стартер или алтернатор - 30 лвРемонт на стартер или алтернатор - 20 лвТранспортиране на автомобил на собствен ход от точка А до точка В и обратно - 10 лвРеглаж на преден мост(с транспортиране) - 30 лвКомпютърна диагностика 20 лвАларми,централно заключване,ел стъкла,имобилайзери,ксенон,дневни светлини,автоматични системи.............Ремонт на електрическата уредба на автомобила.Ремонт на климатичната система.Ремонт на електронни блокове и възли за управление.

    Коментар


      #3
      Ама и цените са едни хубави... мани, мани!

      Коментар


        #4
        цените

        Е, добре, всеки според джоба си може да коментира. Но когато ти сменят накладките и нщо ти вие или трака, ще си кажеш че май е било по-добре един път да дадеш 2лв отгоре вместо 20лв за всеки следващ път.

        Коментар

        Working...
        X