Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

типо, броня, голям проблем

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    типо, броня, голям проблем

    Здравейте.Първо бих искал да изразя възхищението си от великолепния форум и също така да изкажа извинението си, ако дублирам темата. След две дена търсене из форума и четене на това, което успях да прочета и поразтърся с търсачката, не намерих търсеното и затова се обръщам директно с въпрос, надявайки се на отговор.Преди няколко вечери, като паркирах, не прецених правилно разстоянието до съседната, от ляво, кола и давйки назад, предната ми броня се заклещи в гумата на лявата кола, след което се откърти и падна цялата. Закачих я някакси, но все пак е много нестабилно и при едно каране ще падне. Оттогава не съм я карал. Бронята не е счупена, кабелите по нея си стоят. (поне така мисля де и това видях)Та, сега към същинския въпрос. Някой има ли идея, къде в "Младост" или околоните квартали, за София става въпрос, може да я закарам, за да я закачат, залепят, заварят или там каквото трябва да й направят? Търсих из нета и из форума за сервизи, които оправят брони, но не открих нищо конкретно.Благодаря ви предварително, дори и само затова, че прочетохте самата тема!

    #2
    Колега може да я залепиш с хипоксидна смола но НЕМСКАТА, тя е около 10-12лева. И трябва с нещо да я подпреш докато засъхне. след като засъхне става доста здраво.

    Коментар


      #3
      Самата броня се закача посредством канали на едно нещо като копче, което седи на една греда! Гредата е мека по принцип и трябва да седи изправена надолу!Махни болтовете и я свали цялата и виж в какво състояние е тази греда и седи ли си на мястото "копчето" виж на противоположното място и бронята дали са и ок каналите, които захващат "копчето" или са се скъсали! Ако всичко е ок, просто трябва да се напасне и да се закачи като хората, после се слагат болтовете обратно и готово! Няма смисъл за нещо което и сам може да свършиш да даваш пари! Дано съм бил полезен! Успех!!!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

      Коментар

      Working...
      X